Online reis nieuwemaan boogschutter 14 december 2020

Nieuwe maan 14 december in Boogschutter & zonsverduistering

Een nieuw begin

Een nieuwe maan nodigt uit om iets nieuws te starten. Waar wil je naar toe, wat zijn jouw wensen. Wat je niet meer nodig hebt, hoeft niet meer mee met deze nieuwe maan. Ook is het fijn om wat extra aandacht aan je fysieke lichaam te schenken. Verzorg jezelf lekker met een warm bad of massage.

Tijdens een nieuwe maan staat de zon en de maan in hetzelfde teken. Maandag 14 december in het vuurteken Boogschutter.

De Boogschutter is enthousiast, avontuurlijk, optimistisch, leergierig en heeft veel interesse in spiritualiteit, in wat er leeft en speelt tussen hemel en aarde. Ze analyseren graag en praten hier graag over met gelijkgestemden. Belangrijk voor deze nieuwe maan is te kijken waar jij jouw pijlen allemaal op gericht hebt. Welke pijlen voelen dichterbij, welke wil je meenemen in het nieuwe begin. Welke pijlen zijn voor nu in dit moment belangrijk en welke niet.

Tijdens een zonsverduistering wordt de zon tijdelijk verduisterd door de maan, wat jouw ‘ ik ‘ kracht (zon) sterker maakt. Je mag jezelf hierin afvragen, wat wil een ander van mij en wat wil ik zelf. Waar heb ik zelf behoefte aan? Wat wil ik vanuit mijn hart? Wat zou ik anders willen doen in mijn leven? Wat zou je doen als je zelf helemaal mocht kiezen? Wat zou je doen als het niet belangrijk is, wat een ander vindt? Wat zou je doen als je onafhankelijk bent? Wat zou je doen als je vrij bent? Als je jezelf deze vragen stelt, stel je dan eens voor hoe jouw wensen er uit zien, maar vooral hoe zouden ze voelen?

Manifesteren werkt alleen als je werkelijk kunt doorvoelen wat jouw hart wil in jouw wens.

Je mag jouw wens voor je zien, als dat het al werkelijkheid is.

Wens – zie – voel – manifesteer – en laat los

Vind je het moeilijk om te voelen? Begin dan met deze vragen:

* Waar en voor wie ben jij dankbaar op dit moment, en voel dat in je hart

* Wie is jou dierbaar? Voel deze liefde en laat het door je heen stromen

Nieuwe maan in boogschutter 14 december online live reis!

We gaan verbinden met moeder aarde, ons hart, onze ziel, hogere zelf, het universum en alles wat is. Alles is energie en alles is één. Wij zijn één!

“Iedereen kan meedoen!”

Programma 1.5 uur:

 • Uitleg nieuwe maan in het dierenriemteken
 • Samen verbinden vanuit ons hart
 • Oefening in verbinding met de maan
 • Vragen via de chat
 • Reis naar de maan / meditatie

Vanuit ons hart:

 • verhoog jij jouw intuïtieve skills en trilling
 • verbinden wij met elkaar wat een immens veld van licht creëert
 • verruim je jouw bewustzijn
 • heel je oude wonden
 • laten we los wat niet meer nodig is
 • mag jij jezelf zijn en vinden
 • zijn we samen in verbinding met de eenheid
 • creëren we wat we willen manifesteren

Na aanmelding van een online reis, krijg je een link waarmee je toegang hebt tot de online reis. Deze wordt live gegeven. Deelnemers kunnen via de chatfunctie vragen stellen. Je kunt lekker vanaf de bank of waar je wilt, in relaxed stand, meekijken en luisteren. Samen gaan we een bijzondere, helende reis maken naar het universum.


error: Content is protected !!