Online reis vollemaan kreeft 30 december 2020 19.30

Volle maan in Kreeft 30 december 2020

Wanneer: woensdag 30 december om 19.30, beschikbaar tot 2 januari

We gaan verbinden met moeder aarde, ons hart, onze ziel, hogere zelf, het universum en alles wat is. Alles is energie en alles is één. Wij zijn één!

“Iedereen kan meedoen!

Op 30 december gaan we samen het jaar 2020 loslaten. We gaan ons verbinden met de volle maan in kreeft en met de energie van het universum nu het Waterman ( lucht ) tijdperk is aangebroken. Dit alles nemen wij mee in verbinding met onszelf en in het licht naar de aarde. Op naar een mooie heldere start in 2021!

Volle maan in Kreeft

“Wees zeker van jezelf”

De kreeft, een gevoelig teken waarbij de maan hoort en waarin een balans tussen zekerheid en onzekerheid een rol speelt. Ook de mate waarin jij jezelf afhankelijk opstelt naar jezelf en anderen. De harde beschermlaag van de kreeft waarin veel gevoeligheid schuilt mag zachter zijn op dit moment. Waar bescherm jij jezelf voor en waarom? Hoe staat dit in verbinding met jouw eigen grenzen?

Heb of stel je grenzen in jezelf en zoja, hoe staat dit in verbinding met een harde beschermlaag? Is het nodig om jezelf te beschermen als je grenzen aangeeft en voelt en daarmee veiligheid creëert voor jezelf?

Hoe creëer je veiligheid in jouw eigen huis?

 • Door te voelen
 • Door grenzen aan te geven
 • Door eerlijk durven zijn naar jezelf toe
 • Door achter jezelf te staan in wat je voelt en wilt
 • Door te doen, elk stapje is er één
 • Door er voor jezelf te zijn
 • Door in je eigen schoenen te gaan staan

Volle maan kreeft met zon in steenbok

Tijdens een volle maan staat de zon in het tegenovergestelde teken. Volle maan in kreeft heeft als zon steenbok. Dit vraagt voor een balans in de twee tegengestelde tekens.

De kreeft als gevoelige, de zorgzame beschermer, maar ook de vasthouder of afhankelijke. Vertrouwen is belangrijk voor de kreeft en hij zoekt veiligheid in het gezin.

De steenbok is heel aards en minder in zijn gevoel. Belangrijker is om een doel te bepalen en daar naar te streven. Structuur is belangrijk en doorgaan zonder te genieten van het leven om zich heen, waardoor de steenbok erg streng kan zijn naar zichzelf en anderen. Wel is de steenbok eerlijk en betrouwbaar en neem zijn verantwoordelijkheid.

De balans deze volle maan zit hem in de balans tussen gevoel en het hoofd. Niet te hard naar je doel lopen zonder eens om je heen te kijken en voelen naar al het moois wat zich afspeelt. Een balans tussen zelfstandigheid en afhankelijkheid. Durven in je eigen schoenen te staan en vanuit daar je stappen te zetten.

‘You can do it!’

Programma 1.5 uur:

 • Uitleg nieuwe maan in het dierenriemteken
 • Samen verbinden vanuit ons hart
 • Oefening in verbinding met de maan
 • Vragen via de chat, deelnemers zijn niet in beeld
 • Reis naar de maan / meditatie

Vanuit ons hart:

 • verhoog jij jouw intuïtieve skills en trilling
 • verbinden wij met elkaar wat een immens veld van licht creëert
 • verruim je jouw bewustzijn
 • heel je oude wonden
 • laten we los wat niet meer nodig is
 • mag jij jezelf zijn en vinden
 • zijn we samen in verbinding met de eenheid
 • creëren we wat we willen manifesteren

Bedrag € -

Na aanmelding van een online reis, krijg je een link waarmee je toegang hebt tot de online reis. Deze wordt live gegeven via Youtube. Kan je er niet bij zijn tijdens de live reis, dan kan je alsnog mee doen, want tot 72 uur na de live reis kun je terug kijken. Deelnemers kunnen via de chatfunctie vragen stellen en zijn zelf niet in beeld. Je kan lekker vanaf de bank of waar je wilt, in relaxed stand, via je telefoon, tablet of computer meekijken en luisteren. Samen gaan we een bijzondere, helende reis maken naar het universum.

error: Content is protected !!