Volle maan Leeuw 28 januari, maanreis 27 januari 19.30

Volle maan in Leeuw 28 januari 20.18

Wanneer: woensdag 27 januari om 19.30, beschikbaar tot 30 januari

We gaan verbinden met moeder aarde, ons hart, onze ziel, hogere zelf, het universum en alles wat is. Alles is energie en alles is één. Wij zijn één!

“Iedereen kan meedoen!

Volle maan in Leeuw : thema het ego

Maan in Leeuw, de zon in waterman.

Tijdens een volle maan staan de zon en de maan tegenover elkaar. Dit vraagt om een balans tussen twee tegengestelde tekens.

De leeuw in zijn krachtige vurige energie. Trots, individualistisch maar staat klaar om zijn dierbaren te beschermen. Belangrijk is om overzicht te bewaren met een humbele blik. Niet vanuit het ego vast te houden wat niet te controleren valt. Vanuit zelfzorg jouw innerlijke kracht vormgeven in plaats van vurigheid van buitenaf uit te drukken naar je omgeving. Zo warm je van binnenuit op en straal je voor iedereen uit waar jij voor staat vanuit jouw kern. Bescherming van binnenuit. Je hoeft als individualist ook niet alles alleen te doen. Iedereen mag op zijn eigen pad en eigen manier de dingen in het leven doorleven, doorvoelen en oplossen. Helemaal zelf maar je hoeft hierin niet alleen te zijn. Samen moeilijkheden dragen en toch zelf oplossen op jouw manier, zodat je er niet helemaal alleen voor staat.

De leeuw en de waterman:
De leeuw krachtig en trots, een echte leider die regelmatig bevestiging wil. De waterman die niet van autoritaire zaken houdt en graag rechtvaardigt en verbind. Een balans tussen krachtig zijn en samen werken. Krachtig, vernieuwend en gelijkwaardig tegelijkertijd.

Be humble, lion!

Programma 1.5 uur:

 • Uitleg nieuwe maan in het dierenriemteken
 • Samen verbinden vanuit ons hart
 • Oefening in verbinding met de maan
 • Vragen via de chat, deelnemers zijn niet in beeld
 • Reis naar de maan / meditatie

Vanuit ons hart:

 • verhoog jij jouw intuïtieve skills en trilling
 • verbinden wij met elkaar wat een immens veld van licht creëert
 • verruim je jouw bewustzijn
 • heel je oude wonden
 • laten we los wat niet meer nodig is
 • mag jij jezelf zijn en vinden
 • zijn we samen in verbinding met de eenheid
 • creëren we wat we willen manifesteren
Bedrag € -

Na aanmelding van een online reis, krijg je een link waarmee je toegang hebt tot de online reis. Deze wordt live gegeven via Youtube. Kan je er niet bij zijn tijdens de live reis, dan kan je alsnog mee doen, want tot 72 uur na de live reis kun je terug kijken. Deelnemers kunnen via de chatfunctie vragen stellen en zijn zelf niet in beeld. Je kan lekker vanaf de bank of waar je wilt, in relaxed stand, via je telefoon, tablet of computer meekijken en luisteren. Samen gaan we een bijzondere, helende reis maken naar het universum.

error: Content is protected !!