Volle maan Maagd, Maanreis woensdag 24 februari 19.30

Volle maan in Maagd 27 februari 09.19

Wanneer: woensdag 24 februari om 19.30, beschikbaar tot 27 februari

We gaan verbinden met moeder aarde, ons hart, onze ziel, hogere zelf, het universum en alles wat is. Alles is energie en alles is één. Wij zijn één!

“Iedereen kan meedoen!

Volle maan in Maagd, thema: zelfzorg en dienstbaarheid


Tijdens een volle maan staan de maan en zon tegenover elkaar in tekens.Dit vraagt om een balans. Ook al ben je geen Maagd van sterrenbeeld, elk dierenriemteken maakt deel uit van jouw persoonlijke horoscoop van de dag dat je geboren bent hier op aarde. 


De maagd houdt van analyseren, dat is fijn in je hoofd omdat je denkt hoe je jouw leven eens vorm gaat geven. Toch voel je onder in je buik ergens dat dit niet synchroon loopt met je gevoel. Maagden geven niet snel iets bloot van zichzelf en bedenken zich een mentaal beschermingsveld om zich te beschermen. Ze zijn sneller geneigd bang te zijn voor onbekende dingen die ze niet kunnen plaatsen in hun hoofd. Ook is gezondheid een belangrijk onderdeel van de maagd. Zolang ze dit met perfectionisme willen bereiken door alleen te denken, gaan ze aan hun gevoel voorbij. Dit gevoel wat jou als enige echt de waarde kan laten voelen en jouw waarheid. 


Vissen kunnen wat chaotisch zijn en erg dromerig. Door hun gevoeligheid kan het zijn dat ze zich niet thuis voelen hier op aarde. Een verlangen om terug te keren naar de bron kan groot zijn waardoor ze zich eenzaam kunnen voelen en onbegrepen. Creativiteit helpt hen daarbij. Lekker bezig zijn met creëren van aardse dingen maar ook het leven zelf. 


Venus en Uranus:
De zon staat samen met venus, wat maakt dat je het gevoel kan hebben dat je ergens aan vast zit. Je los wilt maken van banden en een eigen weg wilt gaan. Alles kan straks en beperkt aanvoelen en je wilt je bevrijden. Uranus maakt een aspect met de maan en ook hij wil graag vrijheid en vernieuwing. Deze twee planeten kunnen jou tijdens deze volle maan triggeren in jouw eenzaamheid en afhankelijkheid. Waar wil jij vrij in zijn? Waar doet het pijn? 


Balans:
De balans voor deze maan ligt in een balans tussen hoofd en hart. Van het mentale veld van de Maagd naar het gevoel en van de dromerige gevoelige Vissen, iets meer op aarde komen in je lichaam. Van het even allemaal niet meer weten naar een gevoel van, het is oke zo. We moeten hier even doorheen, maar er schijnt licht. Elke dag dat je opstaat weer zin in de dag en het leven hebben. Het komt goed, het is goed!

Maan in Maagd, zon in Vissen

Tijdens een volle maan staan de zon en de maan tegenover elkaar. Dit vraagt om een balans tussen twee tegenovergestelde tekens.

Programma 1.5 uur:

 • Uitleg nieuwe maan in het dierenriemteken
 • Samen verbinden vanuit ons hart
 • Oefening in verbinding met de maan
 • Vragen via de chat, deelnemers zijn niet in beeld
 • Reis naar de maan / meditatie

Vanuit ons hart:

 • verhoog jij jouw intuïtieve skills en trilling
 • verbinden wij met elkaar wat een immens veld van licht creëert
 • verruim je jouw bewustzijn
 • heel je oude wonden
 • laten we los wat niet meer nodig is
 • mag jij jezelf zijn en vinden
 • zijn we samen in verbinding met de eenheid
 • creëren we wat we willen manifesteren

Krijg 1 gratis extra ticket om weg te geven!

Bedrag € -

Na aanmelding van een online reis, krijg je een link waarmee je toegang hebt tot de online reis. Deze wordt live gegeven via Youtube. Kan je er niet bij zijn tijdens de live reis, dan kan je alsnog mee doen, want tot 72 uur na de live reis kun je terug kijken. Deelnemers kunnen via de chatfunctie vragen stellen en zijn zelf niet in beeld. Je kan lekker vanaf de bank of waar je wilt, in relaxed stand, via je telefoon, tablet of computer meekijken en luisteren. Samen gaan we een bijzondere, helende reis maken naar het universum.

error: Content is protected !!