Hoe vind je jouw zielsmissie?

Hoe vind je jouw zielsmissie?

Ik weet nog goed dat ik altijd aan het zoeken was. Ik had altijd een bepaald gevoel in me waardoor ik mezelf niet thuis voelde op aarde. De maatschappij begreep ik al helemaal niet. Ik dacht wel eens van wie heeft dit verzonnen deze poppenkast?

Met vallen en opstaan, veel pijn en verdriet vond ik uiteindelijk wat ik zocht, mezelf.

Hoe vond ik mezelf?

Vroeger had ik al een gave om alles aan te voelen nog lang voordat het gebeurde. Klinkt leuk hè, maar dat was het meestal niet. Ik voelde me alleen en onbegrepen. Wat ik voelde kwam uit maar ik had eigenlijk niemand waarmee ik daar over kon praten. Daardoor deed ik wat er van me verwacht werd en ging ik langzaam steeds meer in de wereld staan ‘zoals het hoort’. Toen nog niet wetende dat dit juist zorgde voor alle weerstand en lessen die ik tegenkwam op mijn pad.
Dat viel ook niet mee omdat ik alles alleen moest doen ( dacht ik). Totdat ik op was en hulp ben gaan zoeken. Ik kwam bij een medium terecht en ik voelde me gelijk thuis. Ik kon mezelf zijn en voor het eerst al mijn gaves laten stromen. Dat was een gevoel, een openbaring die voelde van levensbelang.

Toch klopte er iets nog steeds niet. Ik vond het heel leuk allemaal om met heldere vermogens te werken maar wie was ik dan zelf? Ook bleven bepaalde patronen zich herhalen om mij heen en die deden pijn,  hoe moest ik door pijnlijke stukken heen?  Ik leerde mezelf opruimen en mezelf steeds beter leren kennen. Zo boven zo beneden en zo beneden zo boven. Verdiepen, echt mezelf en mijn leven helemaal aangaan en helen.

Toen ik dat deed leerde ik pas echt mezelf kennen. Hoe werk ik en waarom deed en doe ik de dingen zoals ik doe? Wonderlijk en confronterend.

En toch in deze mooie reis miste ik iets alleen wist ik nog niet wat. Ik kreeg vanuit het universum een oefening door en deze oefening ben ik zelf gaan doen en later in mijn trajecten gaan toepassen.
Ik moest namelijk contact maken met mijn ziel vanaf het moment dat ik besloot naar aarde te komen, hoe bijzonder is dat?! Ik zag mezelf, mijn ziel en voelde mijn eigen missie. Deze missie bestaat uit allerlei lagen maar de kern, daar vond ik waar ik mijn hele leven naar op zoek was. Mezelf en waarom ik hier naar aarde ben gekomen…

Dit heeft mij zoveel rust gebracht, wetende of beter gezegd voelende waarom ik deze keuze maakte en wat ik hier mag doen…

En dat… wil ik in alle liefde delen met jou! Want hoe mooi zou het zijn als jij zelf kan voelen waarom jij hier bent en wat je hier wilt leren en ervaren en waarom?

Ik ga je helpen! Laten we het samen doen.

Klik hier om mijn gratis E-book te downloaden Gratis E-book In 7 stappen naar jouw zielsmissie

Liefs,

Yvonne van Alphen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!