Communiceren met dieren

Het allerleukste weekend van het jaar!

Je hebt een huisdier waar je ontzettend hecht mee bent. Je beste vriend/vriendin, je maatje waarmee je alles meemaakt en waaraan je altijd steun hebt. Jullie kijken elkaar aan en dat voelt warm, je bent er altijd voor elkaar.
Je vraagt je wel eens af, wat zou er in dat koppie omgaan? Wat zou ze denken, wat zou ze willen? Heeft ze het goed hier of kan ik iets doen om het nog beter te maken? Kon ik maar met haar praten… dat kan!

In dit speciale weekend van 8, 9 & 10 oktober! Waarin jij zelf leert dierentolken met jouw huisdier!


Graag geef ik workshops om mensen bewuster te maken over hun huisdieren en hoe zij met elkaar in verbinding staan. Ook gaan we leren om op een dieper niveau te leren communiceren met dieren.

 • Wil jij graag zelf leren dierentolken?
 • Wil jij graag weten wat er in jouw huisdier omgaat?
 • Wil jij graag weten waarom jullie bij elkaar zijn?
 • Wil jij graag weten wat de talenten van jouw huisdier zijn?
 • Wil jij graag leren communiceren op een dieper niveau?
 • Wil jij jezelf graag ontwikkelen en verdiepen?  

In de tweedaagse workshop gaan we samen in een groep groeien en een mooie basis leggen in het dierentolken, automatisch schrift en jouw eigen ontwikkeling.   Wat komt er onder andere aan bod:

 • Wat houdt communiceren met je hond in?
 • Hoe staan wij met zijn allen in verbinding? ‘Energie’
 • Wat is van jou en wat is van de ander, energieoefening
 • Hoe kun je leren communiceren met je hond?
 • De hond als spiegel
 • Hoe werkt het energetisch / fysiek?
 • Meditatie
 • Foto’s lezen

De workshop is zonder honden/dieren. We werken met namen en foto’s. Wel kunnen honden mee naar het Dogcenter, zodat je in de pauzes heerlijk kunt wandelen op deze mooie locatie. Mocht het nodig zijn of vraag naar zijn, dan kunnen we een aantal honden ook live bekijken in de hal.

8, 9 & 10 oktober 2021
We starten vrijdagavond met kennismaken, hapje en drankje en een creatieve touch.
Mocht je vrijdagavond niet aanwezig kunnen zijn dan kan je zaterdagochtend instromen.

Vrijdag 8 oktober
Aanvang 19.30
Zaterdag 9 oktober
Ontbijt 9.00
Start 9.45
Lunch 12.30
Einde 16.00
Zondag 10 oktober
Ontbijt 9.00
Start 9.45
Lunch 12.30
Einde 15.00

De investering in dit allerleukste weekend van het jaar is:
€295,- inclusief ontbijt, lunch, avondeten, drinken en hapjes

Je mag gratis overnachten in de hal en/of een eigen caravan, camper of tent wegzetten.


Dogcenter te Kerkwijk

Maximaal 10 plaatsen beschikbaar vol = vol

Testimonials:

“Wauw wat een bijzonder weekend! Ik had niet verwacht dit zelf zo te kunnen en ook al zo snel. Zoveel geleerd en deze twee dagen, geweldig!” We hebben honden, katten geread maar ook dierentuin dieren, erg leuk en afwisselend! Buiten dat hadden we ook een super gezellig groep, al met al een heerlijk verfrissend en verdiepend weekend! Inderdaad was dit het leukste weekend van het jaar voor mij!”

“Ik had niet verwacht dat het eigenlijk zo makkelijk zou zijn om te communiceren met een dier. Wonderbaarlijk en eigenlijk zo belangrijk omdat je anders zoveel dingen mist. Ik heb leren lezen en voelen en ik weet nu beter wat mijn hond nodig heeft en wat belangrijk voor hem is. We zijn nu al een beter team geworden en dat na twee dagen. Heel erg bedankt Yvonne!”

“Ik werk zelf met honden en na dit weekend ben ik op een andere manier gaan kijken en voelen. Eigenlijk heel grappig en magisch want het lijkt wel of de dieren nu anders naar mij kijken. Zo van hey dat is iemand die ons begrijpt, die echt even contact maakt met ons. Heel apart. Op de hondenschool en in de trimsalon zijn de honden snel rustig en relaxed bij mij, zelfs als hun eigen baasje er bij is.
Ik voel me een stuk zelfverzekerder nu ik ook beter op een lijn zit met mijn eigen honden en de honden waar ik mee werk. Heel bijzonder allemaal, ik kan het niet zo goed plaatsen maar het voelt heel goed.”

error: Content is protected !!