Opstellingen

Familieopstelling/energetischeopstelling

€65,- eigen opstelling ( incl. representant zijn) €25,- representant

Heb jij een thema in je leven wat steeds terugkomt. Of wil je duidelijkheid ergens over? Familie, relatie, werk, gezondheid, huisdieren? Een opstelling kan dan heel veel helderheid en verandering brengen.

Hoe werkt een opstelling?
In een opstelling is er een persoon met een vraag. Naar deze vraag gaan we kijken door middel van representanten te gebruiken. Iemand gaat in ‘rol’ van de vraagsteller en andere representanten vullen de opstelling verder in. Bijvoorbeeld: moeder, vader, dochter, zus, innerlijke kind.
De representanten kunnen in hun ‘rol’ zonder te informatie te weten over de persoon of de persoon te kennen haarfijn vertellen wat die persoon voelt en ervaart. Dit kan ook met huisdieren, werk, materiële zaken etc. Zo krijg je een duidelijk en zuiver beeld en overzicht van de situatie die er speelt. Rode draden in (familie)systemen.

Als representant zijnde sta je nooit zomaar in een bepaalde rol in een opstelling. Hier zitten lessen in die met jouw eigen processen te maken hebben.

Na afronding van een opstelling krijgt ieder persoon een persoonlijke boodschap mee en waarom je op een bepaalde plaats in de opstelling hebt gestaan.

error: Content is protected !!