Ervaringen

Na bijna een 1 jaar bij Yvonne, wekelijks een sessie, ben ik me steeds beter gaan voelen. Door diepe dalen gegaan er ook weer uitgeklommen, steeds zelfbewuster geworden en meer zelf vertrouwen gekregen. Zelfs na 1 jaar, blijft Yvonne geduldig en is ze er op de momenten als het nodig is.  Ik ben gaan geloven in mijzelf, om de uitdaging aan te gaan en er niet voor weg te lopen. Ze weet me nog steeds te bereiken op de momenten als ik bij een tegenslag de uitdaging wil stoppen. Momenteel ga ik steeds makkelijker met deze tegenslagen om. Yvonne leerde me om deze met een positieve blik te bekijken. Voor mij is Yvonne een coach die erg geduldig blijft,  goed aanvoelt bep situaties, weet hoe ze die moet aansturen, maar vooral  blijft ze ten alle tijden de rust behouden en vertrouwen te geven.


“In ons telefonisch consult wist Yvonne al snel tot de kern te komen. Met haar talent wist zij precies te benoemen waar mijn knelpunt zat. Ook liet ze mij het pad zien wat ik kan bewandelen. Met zachte hand en empathie weet zij precies waar ze je naartoe wil leiden. Ik voelde me in de kern geraakt en alles wat ze vertelde resoneerde meteen in mij. Ik ben dankbaar voor onze ontmoeting en voor de lessen waarmee zij mij ondersteund. Ze is toegankelijk en erg begaan. Ik vind haar een medium met een prachtig liefdevol talent en karakter. ” Chantal


“De afgelopen twee jaar dat ik elke week of om de week bij Yvonne kom heb ik zowel fysiek als mentaal enorme vooruitgang geboekt met haar hulp! Nu in deze tijden is het super fijn dat alles digitaal kan en we zo nog steeds vooruit komen. Ze is altijd erg geduldig en begrijpend, en ook een luisterend oor als je dat nodig hebt! ” Mitch


” Contact leggen met gidsen en overleden dierbaren. Wat jou uniek maakt, is dat jij niet alleen veel mensenkennis hebt, maar een bijzondere eigen sterke psychologische kennis. In onze sessies weet je inzichten ook over te brengen op een heel integere manier. Maar vooral jouw psychologische en spirituele kennis vind ik echt uniek. Dat geeft voor mij de meerwaarde van jouw sessies. Ik voel me zoveel rustiger en meer mezelf, ik kan het bijna niet omschrijven hoe veel fijner ik mezelf voel “


” Wauw, een hele mooie ervaring gehad met een familie opstelling bij Yvonne ?
Je komt in een groep met onbekende mensen die binnen een heel kort tijdsbestek alles met je delen; veiligheid, liefde, pijn, verdriet
Zo mooi!?
Je mag aanschouwen, meebeleven hoe anderen jouw leven ‘worden’ het geeft n heel mooi licht op hoe jij en je naaste (of dieren) in jouw leven hun plek hebben…
Alle emoties zijn langs gekomen maar ik voelde me zo veilig en geborgen dat t er allemaal mocht zijn!
Mooi begeleid door Yvonne, die een mooie sfeer creëert, de juiste vragen stelt, t mooi afsluit zodat iedereen z’n stukje kan afsluiten en terug kan geven!
Een hele mooie heftige ervaring die ik niet had willen missen!
Ook als representant mogen ervaren hoe t is om iemand anders te zijn
Heel fijn om iemand anders in zijn proces duidelijkheid te kunnen geven, vermoeiend, heftig en soms heel verdrietig maar o zo mooi!
Ik wil zeker vaker representant zijn mocht Yvonne me nodig hebben.
Nu even alles laten zakken en verwerken en terug luisteren, want alles is opgenomen…
Met n heel warm, veilig, opgelucht, emotioneel gevoel kijk ik hier op terug!
Yvonne onwijs bedankt dat je dit wilt doen, ik voelde me begrepen door jou, als ik nog een keer n familie opstelling wil doen dan doe ik t zeer zeker bij jou, thx voor alles ❤️
Wat een mooie vrouw ben jij, ik ben heel blij jouw in mijn leven te mogen hebben ?” Esther


“Fantastisch wat je lichaam jou kan vertellen, wat nog mooier is dat Yvonne dat allemaal heel fijn uitlegt. En dat je nog meer krijgt doordat ze voelt en weet wat jij nodig hebt ,je tips geeft hoe je weer verder kunt. Als ik geweest ben kan ik er altijd weer een poos tegen.” Miriam


” Lieve Yvonne,
Ik wil je bedanken voor al je liefdevolle hulp iedere keer weer wanneer ik je nodig had voor Tijger.
Het proces van afscheid nemen van Tijger is steeds heel moeilijk voor me geweest en iedere keer dat ik een beroep op je deed, dan was je er ..
je voelde in, stemde af en daardoor werd ik al rustig(er), vertaalde naar mij wat hij voelde en zag en daardoor kon ik Tijger en mezelf beter leren begrijpen en vertrouwen op zijn eigen weg ..
Je stelde me gerust en liet me inzicht krijgen in de diepere betekenis van wat er bij hem speelde. En hoe dat ook alles met mij te maken had. Zó mooi!
En als ik mijn angst en zorg in jouw aandacht had kunnen leggen, dan sprak jij met hem en leidde hem terug naar huis.
Ik heb je in al die diepgang en zorg ervaren als warmhartig, invoelend en betrokken.
Ik kon daarop mijn eigen processen van dat moment inzien, begrijpen en aangaan .. :). Ik ben je daar enorm dankbaar voor .. voor altijd in mijn h❤️rt!
Zodra het kan wil ik heel graag workshops bij jou volgen en mezelf verder ontwikkelen in familieopstellingen!
Dank Yvonne, want voor mij betekent het zo enorm veel dat je deelgenoot was, bent en blijft van mijn allerliefste katermaatje:
in memoriam: Tijger ❤️! “Nicole


” Via een collega kwam ik aan Yvonne haar site.
Wij zijn al 3 jaar aan het tobben met het gedrag van onze poes Indy.
Indy is een poes van nu bijna 17 jaar.
Ze is opeens gaan krijsen in de nacht. Heel hard miauwen is het waar iedereen wakker van werd. Ze keek dan ook angstig en rende door het huis. Onze nachtrust werd flink gestoord.
Van alles hebben we geprobeerd medicijnen druppels van allerlei soorten. Onderzoeken bij de dierenarts ect. Maar echt niks hielp haar.
Toen dus bij Yvonne terechtgekomen. Eerst een Reading gedaan met Indy,toen we die lazen vielen er zoveel puzzelstukjes op z’n plek echt bizar.
Yvonne is met bloesems begonnen en dat is gaan helpen. Indy is een totaal andere poes niet meer angstig en ze straalt zoveel meer rust uit.
Het miauwen in de nacht is soms helemaal weg maar ook dagen dat ze het wel nog doet maar veel minder hard en niet meer lang achter elkaar.Het is zoveel beter geworden met haar en dus ook met ons. Want wij zijn echt ten einde raad geweest.
Wij zijn Yvonne heel dankbaar en ik heb nog steeds goed contact met haar.
Ik kan altijd bij haar terecht ook met vragen over mezelf of mijn gezin.
Het is een geschenk dat Yvonne op mijn pad is gekomen. ”
Liefs Jacqueline


” Yvonne heb ik leren kennen vlak nadat mijn man op 54 jarige leeftijd overleed. In deze jaren heeft Yvonne mij geleerd dat te accepteren, ook dat verdriet er mag zijn, er staat geen tijd voor wat iedereen ook zegt en denkt. Zij heeft mij geleerd er mee te leven doordat ik geleerd heb zijn nabijheid te ervaren. Ook persoonlijk heb ik veel van haar mogen leren. Ik hoef mij niet beter voor te doen dan ik ben, ik hoef mijn mening niet luid op kenbaar te maken. Dat is niet nodig. Ondertussen is er evenwicht in mijn leven, ik heb vrede met mijzelf, ik mag mijn leven leven zoals ik dat wil, zonder mensen die van alles overal iets van vinden. Ik hoef zelf niet te (ver)oordelen. Ik ben tevreden, het is goed zoals het is.
Momenteel doe ik de cursus “Innerlijke reis” Nog steeds leer ik veel over mijzelf, over mensen om mij heen, hoe er mee om te gaan. Ieder mag zijn zoals hij is. Dat je mensen en dingen mag loslaten.


” Mijn consult met Yvonne kan ik het beste omschrijven in woorden: warmte, verbinding, openheid, energie, inzicht, acceptatie en geluksgevoel. Tijdens het gesprek wist Yvonne al binnen enkele minuten tot de kern te komen en wist zij mij op een positieve manier te raken. Dit voelde als een warm bad. Yvonne straalt letterlijk een prachtige energie uit en tijdens het consult werden nieuwe inzichten afgewisseld met bevestiging. Het consult gaan wij vervolgen, want ik wil nog zo veel van haar leren! ” Jeannette


” Yvonne weet met haar gave en talent precies de ‘zere’ plek te benoemen. Hierdoor heeft ze me al meerdere malen inzicht in mezelf gegeven en laten zien welke kant ik op mag gaan. Als medium en coach is Yvonne krachtig en sterk en het contact met haar heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben een leven lang dankbaar dat ik haar heb leren kennen.” Chantal” Graag wil ik mijn ervaring met jouw reading met iedereen delen.Om eerlijk te zijn wist ik niet wat ik ervan mocht verwachten.Mijn man en ik zaten met wat vragen over onze hond Puck.Wij konden haar gedrag niet goed plaatsen in bepaalde situaties.Via een goede kennis kreeg het advies om eens een reading te laten doen door Yvonne.Tijdens een prettig gesprek met goede uitleg zijn we aan de slag gegaan.We hadden wat kleine dingetjes over Puck verteld.Na een paar weken was het zover en kregen we de reading te lezen.We waren verrast over wat we van Puck te lezen kregen.We hebben alles eens even laten bezinken en nog een paar keer gelezen.Daarna nog eens Puck geobserveerd en er viel van alles op zijn plaats.We herkende veel in haar gedrag maar ook wat onze rol daar in is.Dit zijn ook vele lieve en leuke dingetjes die Puck ons heeft laten weten.Dit alles hadden we echt niet verwacht.We zijn door deze reading echt een eenheid geworden.Begrijpen elkaar veel beter en herken haar gedrag als ze ons iets wil vertellen.Puck is erg bang voor vuurwerk, en aangezien Yvonne weet hoe Puck een beetje in elkaar zit heeft Yvonne voor Puck een samenstelling van bloesems gemaakt.Deze druppels heb ik gegeven rond de jaarwisseling en die zijn voor haar echt rustgevend.Het is zeker niet weg maar wel een stuk minder en ik hoef niet meer naar de dierenarts vooreen recept.
Dus mocht er enige twijfel zijn….. Niet nodig en gewoon doen.Vele vragen en gevoelens worden beantwoord, waardoor je elkaar nog beter begrijpt. Ik zal zeker nog eens gebruik gaan maken van een reading. “
Groetjes Ilse


” Mijn ervaring met Yvonne is zeer positief. Haar consulten zijn ongedwongen, open, eerlijk, behulpzaam en met veel rust.
Ze weet precies het probleem te benoemen en zet zich er dan ook volledig voor in om het probleem aan te pakken. Mijn zoontje (3) is bij beide consulten aanwezig geweest en is helemaal weg van haar. Wij zijn al enorm goed geholpen door Yvonne.” Aneska


” Onlangs ben ik 2 ervaringen rijker dankzij Yvonne, lang getwijfeld maar door een goede vriendin werd ik gewezen op een familie opstelling. Wist totaal niet wat ik daarvan moest verwachten.
Deze opstelling heeft mij heel veel inzichten gegeven en hierdoor ben ik er ook achter gekomen dat ik conflict mijdend ben.
Dit is zo fijn om mee te mogen maken, hetgeen wat er tijdens de familie opstelling plaats vond dat gebeurde al binnen een week heel mooi om mee te maken en ook hierin heeft Yvonne mij op afstand gesteund om een moeilijk gesprek aan te gaan.
Hierdoor merk ik aan mezelf dat ik meer innerlijke rust heb en dat ik beter voor mijzelf op kan komen.
Je mag er zijn wie je bent en dat is fijn.
Yvonne, hartstikke bedankt voor je geduld en je duidelijke uitleg en altijd luisterend oor.
Liefs Corienne X
Zo ook heeft Yvonne een reading gedaan met de 2 honden van mijn vriendin, aan de hand van foto’s, voornaam en geboorte datums heeft zij ons een heel duidelijk verhaal gegeven. Nog voordat de reading plaats had gevonden vond er al een verandering plaats, dit was voor ons heel bijzonder.
Het gaat momenteel heel goed met de honden er is veel rust en dat was hard nodig.
Heel veel dank hiervoor namens mijn lieve vriendin Edith X “


“Vijf maanden geleden eindelijk de stap gemaakt om een sessie bij Yvonne te gaan doen. Dit gebeurde na aanleiding van een Burn-Out. Al na de eerste sessie kreeg ik het gevoel van vertrouwd , begripvol, geduldig, veilig . Het duurde van mijn kant toch even voordat ik mij op mijn gemak voelde. Na enkele sessies wist ze de kern boven te krijgen op een heel aparte manier en leerde mij vanaf dat moment om te gaan met de emoties. Hier ben ik haar nog altijd heel dankbaar voor en dat zal zeker zo blijven. De begeleiding die tussen door kwam, was super. Ondanks mijn terug slagen bleef ze geduldig en mij het vertrouwen geven. Yvonne heeft me bewustgemaakt van mijn eigen ik, en kunnen vertrouwen op mezelf. Ik ben er nog niet maar met deze begeleiding/ coaching gaat het mij zeker lukken om alles op de rit te krijgen. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad terecht gekomen bent. Yvonne bedankt voor het vertrouwen wat je mij gegeven hebt en het grote geduld dat je hebt gehad met mij, het vervolg gaat zeker goed komen. Je persoonlijkheid en de manier hoe je de sessie leidde gaf mij een veilig gevoel . ” Karola

error: Content is protected !!