Ervaringen

” Ik sta als een huis na een half jaar coaching van Yvonne. Toen ik eraan begon wist ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik moest met mezelf. Ik voelde mij niet lekker hier op aarde. Ik cijferde mijzelf weg en leefde voor anderen. Ik voelde mij niet gezien en gehoord en had veel problemen in de omgang met mijn familie. Ik voelde mij niet meer prettig in mezelf en daarbij was ik ook nog fysiek ziek.
Na de sessies met Yvonne leerde ik meer inzicht te krijgen in mijn oude patronen van vroeger en leerde ik te reflecteren op mijn eigen gedrag. Ik kreeg de handvatten om mijn leven te leven zoals ik dat zou willen en mijn pijnen te verwerken.
Hierdoor werd het pleasen en zorgen voor anderen in plaats van voor mijzelf ineens omgedraaid. Ik ging weer voor mijzelf zorgen en ik had geen behoefte meer om te pleasen voor goedkeuring van een ander.
Inmiddels sta ik heel stevig en vol zelfvertrouwen. Ik ben nu iemand die naar haar gevoel kan luisteren en dat ook doet en ik leef nu een leven wat van mij is en dat voelt goed. Iedereen heeft altijd nog dingen om aan te werken, maar ik ben blij dat ik die extreme dieptepunten die ik had niet meer heb. Ik weet nu ook hoe ik om moet gaan met ‘mindere’ momenten en ook met alle mooie momenten in mijn leven.”
KS

“In het traject bij Yvonne is het echt magisch en soms vraag je je echt af; hoe dan?

We hadden in een sessie een to do list gemaakt, van dingen die ik zou willen, moeten, mogen doen om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen. Ik zag er best als een berg tegenop, veel te doen voor mij. Maar hoe ik het allemaal voor elkaar zou moeten krijgen was voor mij echt een groot raadsel. Thuis in alle rust over na gedacht, mijn schriftje nagelezen, er kwam niks… Ik dacht dat ga ik volgende sessie wel vragen en dan samen uitwerken. Zo gezegd, zo gedaan. In de volgende sessie hebben we mijn to do list erbij gepakt en het magische gebeurde, ik kon zo alles afvinken!!
Hoe dan? Echt zo leuk!

Alleen daarom is het traject van Yvonne al goud waard Ik ging in het traject bij Yvonne omdat het moment voor mezelf, het echt voor mezelf kiezen en aan mezelf werken mij heel erg aansprak, hier was ik al die tijd, zonder het te weten, naar op zoek!
Het ging niet lekker met mij, was altijd al moe als ik opstond, ik noemde het agendastress. Opstaan en kijken wat staat er vandaag in mijn agenda gaf mij al zoveel stress dat ik eigenlijk niet meer wilde opstaan. Ook in mijn relatie en op mijn werk, (ik werk samen met mijn man en kinderen in ons bedrijf) wilde ik liever niet dan wel zijn. Er moest echt iets veranderen, maar als ik iets verander word er dan wel naar mij geluisterd of ontploft alles in mijn gezicht. Heel spannend om hier naar te gaan kijken en wat ik daar aan zou kunnen doen om dit te veranderen zonder gelijk in de stress te schieten.

De eerste sessie waren best intens, maar ook heel fijn, tijd voor mezelf, nu ging het echt over mij! Maar daar bleef het niet bij, terwijl ik aan mezelf aan het werk was, al mijn ja maarre aan het bekijken was en rond keek in m’n gezin, ik mezelf meerdere spiegeltjes voor heb gehouden (die vergrootglazen bleken te zijn) en bezig was met m’n eigen ontwikkeling gebeurde er nog veel meer (onbewuste) dingen om me heen.

Want het gekke is dat als je een klein dingetje anders doet, net even anders reageert dan anders, in mijn geval als ik niet overal direct gevat (lees als een bitch iedere opmerking neer sabel) op reageer maar even in mijn buik ademhaal voordat ik antwoord geef, of gewoon geen antwoord geef maar de ‘foute’ opmerking gewoon even laat hangen, dan gaat die ander ook anders reageren. Echt zo leuk dat mijn reactie invloed heeft op alles, op de relatie m’n man, m’n (volwassen) kinderen en m’n moeder, en zelfs op de relatie met m’n hond!

Alleen daarom is het traject van Yvonne al goud waard!

En nu is meer rust en liefde gekomen, minder afstand en gesnauw, vind ik mijn man weer leuker, heerlijk! Zeker omdat we samen werken in ons bedrijf en we ook nog allemaal bij elkaar wonen,  als ik het had geweten was ik eerder in traject gegaan.
Zo blij dat ik ja heb gezegd tegen mezelf!”
Esther

” Vele ups en downs zijn gepasseerd en heb hier mijn lessen uit geleerd. Yvonne heeft mij geleerd om te gaan met mijn emoties en gevoelens. Ze toe te laten en niet weg te duwen. Maar ook dat ik op mezelf kan vertrouwen. Dit lukt nog niet altijd, maar zijn op de goede weg. Ik heb leren kijken naar mijn knelpunten en er niet voor weg te lopen. Ze leerde me hoe ik met mezelf om moest gaan, ten alle tijden bleef ze geduldig en zorgde voor vertrouwen, en reikte me liefdevol haar hand. Ik merkte dat ik moeite had met dit gebaar, ik kon het niet en was niet gewend hier mee om te gaan. Ze wist me te bereiken, ik liet het gebeuren en ging beseffen wat het allemaal met me deed, als iemand op deze manier met me omging. Vaak kreeg ik te horen voel met je hart, ik kon het niet en lukte niet. Uiteindelijk is het gelukt, en merk dat ik anders in het leven sta. Dank je wel dat je mij op deze manier gecoacht hebt. Zo duidelijk zodat ik geleerd heb om zelf aan de slag te kunnen. Dankbaar dat je me geleerd heb ook met mijn hart te voelen en me niet meer volledig af sluit. Dat je me op deze manier hebt laten leren en laten ontwikkelen, er gaat een nieuwe wereld voor me open met een stevige basis onder mijn voeten.”
Karola

” Ik was in het begin wat sceptisch omdat Yvonne nog zo jong is en ik haar grootmoeder kon zijn, maar de lovende recensies op haar site gaven mij het vertrouwen, dat ik op het goede adres was aangekomen.
Door haar ondersteuning heb ik beter leren voelen, heb ik geleerd meer voor mijzelf te durven gaan staan, zodat ik meer in mijn eigen kracht kon komen .
Ook leerde zij mij beter met mijn ademhaling om te gaan en mijn eigen Licht te zien.
Zij heeft me geleerd mijn eigen antwoorden te zoeken en te vinden en daarop te vertrouwen, een beetje streng(maar dat heb ik kennelijk nodig), maar heel liefdevol!
In één zin samengevat voelt het voor mij of ik weer opnieuw leer lopen!
Bedankt lieve Yvonne voor je liefdevolle, wijze lessen! ”
Irene

” Ik was rusteloos, angstig en zat niet goed in mijn vel, ik was vaak ziek. Ik wist me vaak geen raad met me zelf en voelde me niet begrepen door mijn familie en vrienden.
Ik heb geleerd om in mij zelf te geloven, van me zelf te houden.
Dat ik er niet altijd voor andere hoef te zijn.
En dat geluk ook voor mij is weggelegd.
De mensen om me heen accepteren me nu zoals ik ben.
Ik voel me goed en gelukkig, en kan het leven veel beter aan.
Ik heb mezelf terug gevonden , mijn eigen leven en dit voelt echt heel erg goed. Ik accepteer me zelf zoals ik ben, omdat ik nu weet wie ik ben.
Liesbeth”

” Yvonne heeft me geleerd om te voelen en vertrouwen te hebben in mijzelf. Ze wist mij precies te raken waar het nodig was om mij in te laten zien waar nog pijn en verdriet zat. Van trauma’s van vroeger tot familiebanden en voorouders. Waar komt het vandaan hoe ik omga met mezelf en met anderen? Ze ging samen met mij terug naar de basis. Wat miste ik in mijn leven, waar had ik al die tijd naar gezocht? Ik weet nu de antwoorden en de ontbrekende puzzelstukjes die ik aan mezelf heb kunnen geven. Ik ben stabieler, krachtiger, kan beter voelen en heb meer vertrouwen in mijzelf. De basis die ik miste heb ik gevonden in mijzelf. Yvonne heeft mij heel goed gecoacht maar ze heeft het mijzelf laten doen zodat ik het nu zelf kan.”
Deirdre

” Ik was chaotisch, zoekende, verdrietig, wanhopig bijna… ver van mezelf vandaan. Ik was in een donker bos de weg kwijt.

Terug naar “ik”, veel reflectie, veel meer open in gevoel, open naar mijzelf en onder ogen gezien. Begeleid bij het openen van deuren en die in eigen tempo doorleven. “Wat voel ik?” een vraag waar ik niet bij stil stond. Mooi om die impact te ervaren, en te mogen groeien terwijl ik verwerk. Te voelen van de verbinding met het universum. Mijn gevoel weer te vertrouwen. De rust en kracht te ervaren van bij “ik” te zijn, en er te mogen zijn.

Ik voel me vrij, vrij in veel opzichten maar vooral het voelen. Vrij om weer “ik” te zijn, vrij om geen rollen meer te spelen. De doorgemaakte groei voelen en gevoelige mensen om mij heen die het ook zien. Hoe bijzonder de impact op de omgeving is bij mezelf blijven en gedaald te zijn. Los uit mijn hoofd, en van stress die onnodig was om alleen bij mij te leggen. Ik voel mij sterker als mens, als ‘“ik” en als moeder.”

Liefs, Daniëlle 

” Ik kijk terug op een intens en leerzaam traject!
Dankzij de lieve hulp van Yvonne voel ik me veel fijner en rustiger met mijzelf en de wereld om mij heen. Ik voelde me warrig , niet geaard toen ik bij Yvonne kwam. Nu voel ik me geaard ,zelfverzekerder en als ik me minder voel weet ik hoe ik daar mee om moet gaan en kan ik terug gaan naar mijzelf. Ik heb ontzettend veel geleerd en me in een hoog tempo ontwikkeld. Yvonne bedankt voor jou liefdevolle hulp, steun en simpele effectieve tools en inzichten! “
Liefs, Niels

“Ik kwam bij Yvonne omdat ik behoorlijk moe werd van mezelf; ik merkte dat ik in cirkeltjes ronddraaide, heel hard aan het werk was zonder veel resultaat en ik wist niet goed wat mijn volgende stap zou moeten zijn. Ik wist dat ik hulp nodig had, en niet vanuit het ‘aardse model’ van actie-actie-actie en nog meer doen. Want in dat kringetje draaide ik al een tijdje rond en dat had me nog niet zoveel opgeleverd. Yvonne nam de ruimte om mijn energie te lezen en gaf me een reading, die perfect aansloot bij wat ik op dat moment nodig had. Ik mocht meer vertrouwen op mezelf en beter luisteren naar mezelf; mijn eigen gevoel en intuitie. Daarvoor was het wel nodig veel meer te ‘aarden’ en te gronden, en echt ruimte te nemen om stil te staan bij wat voor mij belangrijk was: tijd voor bezinning en rust. Het hielp dat Yvonne de tijd nam de reading eerst door te geven, en daarna in een vervolggesprek nader te verklaren op basis van haar kennis van astrologie en numerologie. Het lukt me nog niet altijd om de adviezen te volgen, sommige dingen verander je niet van de ene op de andere dag, maar het is fijn te weten dat ik weer op mezelf kan vertrouwen en wat meer stil mag staan en de tijd mag nemen. Omdat ik door heel hard hollen juist voorbij ga aan mezelf, wat me juist verder weg brengt van mijn doelen en mijn ware missie hier op aarde. Ik ben Yvonne heel dankbaar dat ze me hieraan herinnerd heeft en kan iedereen die ervoor openstaat 🙂 een persoonlijke Innerlijke reis aanraden.”
Lieve groet, Petra

Na bijna een 1 jaar bij Yvonne, wekelijks een sessie, ben ik me steeds beter gaan voelen. Door diepe dalen gegaan er ook weer uitgeklommen, steeds zelfbewuster geworden en meer zelf vertrouwen gekregen. Zelfs na 1 jaar, blijft Yvonne geduldig en is ze er op de momenten als het nodig is.  Ik ben gaan geloven in mijzelf, om de uitdaging aan te gaan en er niet voor weg te lopen. Ze weet me nog steeds te bereiken op de momenten als ik bij een tegenslag de uitdaging wil stoppen. Momenteel ga ik steeds makkelijker met deze tegenslagen om. Yvonne leerde me om deze met een positieve blik te bekijken. Voor mij is Yvonne een coach die erg geduldig blijft,  goed aanvoelt, weet hoe ze moet aansturen, maar vooral  blijft ze ten alle tijden de rust behouden en vertrouwen te geven.

“In ons telefonisch consult wist Yvonne al snel tot de kern te komen. Met haar talent wist zij precies te benoemen waar mijn knelpunt zat. Ook liet ze mij het pad zien wat ik kan bewandelen. Met zachte hand en empathie weet zij precies waar ze je naartoe wil leiden. Ik voelde me in de kern geraakt en alles wat ze vertelde resoneerde meteen in mij. Ik ben dankbaar voor onze ontmoeting en voor de lessen waarmee zij mij ondersteund. Ze is toegankelijk en erg begaan. Ik vind haar een medium met een prachtig liefdevol talent en karakter. ” Chantal

“De afgelopen twee jaar dat ik elke week of om de week bij Yvonne kom heb ik zowel fysiek als mentaal enorme vooruitgang geboekt met haar hulp! Nu in deze tijden is het super fijn dat alles digitaal kan en we zo nog steeds vooruit komen. Ze is altijd erg geduldig en begrijpend, en ook een luisterend oor als je dat nodig hebt! ”
Mitch

” Contact leggen met gidsen en overleden dierbaren. Wat jou uniek maakt, is dat jij niet alleen veel mensenkennis hebt, maar een bijzondere eigen sterke psychologische kennis. In onze sessies weet je inzichten ook over te brengen op een heel integere manier. Maar vooral jouw psychologische en spirituele kennis vind ik echt uniek. Dat geeft voor mij de meerwaarde van jouw sessies. Ik voel me zoveel rustiger en meer mezelf, ik kan het bijna niet omschrijven hoe veel fijner ik mezelf voel “

” Wauw, een hele mooie ervaring gehad met een familie opstelling bij Yvonne.
Je komt in een groep met onbekende mensen die binnen een heel kort tijdsbestek alles met je delen; veiligheid, liefde, pijn, verdriet
Zo mooi!
Je mag aanschouwen, meebeleven hoe anderen jouw leven ‘worden’ het geeft n heel mooi licht op hoe jij en je naaste (of dieren) in jouw leven hun plek hebben…
Alle emoties zijn langs gekomen maar ik voelde me zo veilig en geborgen dat t er allemaal mocht zijn!
Mooi begeleid door Yvonne, die een mooie sfeer creëert, de juiste vragen stelt, t mooi afsluit zodat iedereen z’n stukje kan afsluiten en terug kan geven!
Een hele mooie heftige ervaring die ik niet had willen missen!
Ook als representant mogen ervaren hoe t is om iemand anders te zijn
Heel fijn om iemand anders in zijn proces duidelijkheid te kunnen geven, vermoeiend, heftig en soms heel verdrietig maar o zo mooi!
Ik wil zeker vaker representant zijn mocht Yvonne me nodig hebben.
Nu even alles laten zakken en verwerken en terug luisteren, want alles is opgenomen…
Met n heel warm, veilig, opgelucht, emotioneel gevoel kijk ik hier op terug!
Yvonne onwijs bedankt dat je dit wilt doen, ik voelde me begrepen door jou, als ik nog een keer n familie opstelling wil doen dan doe ik t zeer zeker bij jou, thx voor alles ❤️
Wat een mooie vrouw ben jij, ik ben heel blij jouw in mijn leven te mogen hebben ?”
Esther

” Yvonne heb ik leren kennen vlak nadat mijn man op 54 jarige leeftijd overleed. In deze jaren heeft Yvonne mij geleerd dat te accepteren, ook dat verdriet er mag zijn, er staat geen tijd voor wat iedereen ook zegt en denkt. Zij heeft mij geleerd er mee te leven doordat ik geleerd heb zijn nabijheid te ervaren. Ook persoonlijk heb ik veel van haar mogen leren. Ik hoef mij niet beter voor te doen dan ik ben, ik hoef mijn mening niet luid op kenbaar te maken. Dat is niet nodig. Ondertussen is er evenwicht in mijn leven, ik heb vrede met mijzelf, ik mag mijn leven leven zoals ik dat wil, zonder mensen die van alles overal iets van vinden. Ik hoef zelf niet te (ver)oordelen. Ik ben tevreden, het is goed zoals het is.
Momenteel doe ik de cursus “Innerlijke reis” Nog steeds leer ik veel over mijzelf, over mensen om mij heen, hoe er mee om te gaan. Ieder mag zijn zoals hij is. Dat je mensen en dingen mag loslaten.

” Mijn consult met Yvonne kan ik het beste omschrijven in woorden: warmte, verbinding, openheid, energie, inzicht, acceptatie en geluksgevoel. Tijdens het gesprek wist Yvonne al binnen enkele minuten tot de kern te komen en wist zij mij op een positieve manier te raken. Dit voelde als een warm bad. Yvonne straalt letterlijk een prachtige energie uit en tijdens het consult werden nieuwe inzichten afgewisseld met bevestiging. Het consult gaan wij vervolgen, want ik wil nog zo veel van haar leren! ”
Jeannette

” Mijn ervaring met Yvonne is zeer positief. Haar consulten zijn ongedwongen, open, eerlijk, behulpzaam en met veel rust.
Ze weet precies het probleem te benoemen en zet zich er dan ook volledig voor in om het probleem aan te pakken. Mijn zoontje (3) is bij beide consulten aanwezig geweest en is helemaal weg van haar. Wij zijn al enorm goed geholpen door Yvonne.”
Aneska

“Vijf maanden geleden eindelijk de stap gemaakt om een sessie bij Yvonne te gaan doen. Dit gebeurde na aanleiding van een Burn-Out. Al na de eerste sessie kreeg ik het gevoel van vertrouwd , begripvol, geduldig, veilig . Het duurde van mijn kant toch even voordat ik mij op mijn gemak voelde. Ze wist zo de kern boven te krijgen op een heel aparte manier en leerde mij vanaf dat moment om te gaan met de emoties. Hier ben ik haar nog altijd heel dankbaar voor en dat zal zeker zo blijven. De begeleiding die tussen door kwam, was super. Ondanks mijn terug slagen bleef ze geduldig en mij het vertrouwen geven. Yvonne heeft me bewustgemaakt van mijn eigen ik, en kunnen vertrouwen op mezelf. Ik ben er nog niet maar met deze begeleiding/ coaching gaat het mij zeker lukken om alles op de rit te krijgen. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad terecht gekomen bent. Yvonne bedankt voor het vertrouwen wat je mij gegeven hebt en het grote geduld dat je hebt gehad met mij, het vervolg gaat zeker goed komen. Je persoonlijkheid en de manier hoe je de sessie leidde gaf mij een veilig gevoel . ”

“Fantastisch wat je lichaam jou kan vertellen, wat nog mooier is dat Yvonne dat allemaal heel fijn uitlegt. En dat je nog meer krijgt doordat ze voelt en weet wat jij nodig hebt ,je tips geeft hoe je weer verder kunt. Als ik geweest ben kan ik er altijd weer een poos tegen.”
Miriam

” Lieve Yvonne,
Ik wil je bedanken voor al je liefdevolle hulp iedere keer weer wanneer ik je nodig had voor Tijger.
Het proces van afscheid nemen van Tijger is steeds heel moeilijk voor me geweest en iedere keer dat ik een beroep op je deed, dan was je er ..
je voelde in, stemde af en daardoor werd ik al rustig(er), vertaalde naar mij wat hij voelde en zag en daardoor kon ik Tijger en mezelf beter leren begrijpen en vertrouwen op zijn eigen weg ..
Je stelde me gerust en liet me inzicht krijgen in de diepere betekenis van wat er bij hem speelde. En hoe dat ook alles met mij te maken had. Zó mooi!
En als ik mijn angst en zorg in jouw aandacht had kunnen leggen, dan sprak jij met hem en leidde hem terug naar huis.
Ik heb je in al die diepgang en zorg ervaren als warmhartig, invoelend en betrokken.
Ik kon daarop mijn eigen processen van dat moment inzien, begrijpen en aangaan .. :). Ik ben je daar enorm dankbaar voor .. voor altijd in mijn h❤️rt!
Zodra het kan wil ik heel graag workshops bij jou volgen en mezelf verder ontwikkelen in familieopstellingen!
Dank Yvonne, want voor mij betekent het zo enorm veel dat je deelgenoot was, bent en blijft van mijn allerliefste katermaatje:
in memoriam: Tijger ❤️! “
Nicole

” Via een collega kwam ik aan Yvonne haar site.
Wij zijn al 3 jaar aan het tobben met het gedrag van onze poes Indy.
Indy is een poes van nu bijna 17 jaar.
Ze is opeens gaan krijsen in de nacht. Heel hard miauwen is het waar iedereen wakker van werd. Ze keek dan ook angstig en rende door het huis. Onze nachtrust werd flink gestoord.
Van alles hebben we geprobeerd medicijnen druppels van allerlei soorten. Onderzoeken bij de dierenarts ect. Maar echt niks hielp haar.
Toen dus bij Yvonne terechtgekomen. Eerst een Reading gedaan met Indy,toen we die lazen vielen er zoveel puzzelstukjes op z’n plek echt bizar.
Yvonne is met bloesems begonnen en dat is gaan helpen. Indy is een totaal andere poes niet meer angstig en ze straalt zoveel meer rust uit.
Het miauwen in de nacht is soms helemaal weg maar ook dagen dat ze het wel nog doet maar veel minder hard en niet meer lang achter elkaar.Het is zoveel beter geworden met haar en dus ook met ons. Want wij zijn echt ten einde raad geweest.
Wij zijn Yvonne heel dankbaar en ik heb nog steeds goed contact met haar.
Ik kan altijd bij haar terecht ook met vragen over mezelf of mijn gezin.
Het is een geschenk dat Yvonne op mijn pad is gekomen. ”
Liefs Jacqueline

” Yvonne weet met haar gave en talent precies de ‘zere’ plek te benoemen. Hierdoor heeft ze me al meerdere malen inzicht in mezelf gegeven en laten zien welke kant ik op mag gaan. Als medium en coach is Yvonne krachtig en sterk en het contact met haar heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben een leven lang dankbaar dat ik haar heb leren kennen.”
Chantal


” Graag wil ik mijn ervaring met jouw reading met iedereen delen. Om eerlijk te zijn wist ik niet wat ik ervan mocht verwachten. Mijn man en ik zaten met wat vragen over onze hond Puck. Wij konden haar gedrag niet goed plaatsen in bepaalde situaties. Via een goede kennis kreeg het advies om eens een reading te laten doen door Yvonne. Tijdens een prettig gesprek met goede uitleg zijn we aan de slag gegaan. We hadden wat kleine dingetjes over Puck verteld.Na een paar weken was het zover en kregen we de reading te lezen. We waren verrast over wat we van Puck te lezen kregen. We hebben alles eens even laten bezinken en nog een paar keer gelezen. Daarna nog eens Puck geobserveerd en er viel van alles op zijn plaats. We herkende veel in haar gedrag maar ook wat onze rol daar in is. Dit zijn ook vele lieve en leuke dingetjes die Puck ons heeft laten weten .Dit alles hadden we echt niet verwacht. We zijn door deze reading echt een eenheid geworden. Begrijpen elkaar veel beter en herken haar gedrag als ze ons iets wil vertellen. Puck is erg bang voor vuurwerk, en aangezien Yvonne weet hoe Puck een beetje in elkaar zit heeft Yvonne voor Puck een samenstelling van bloesems gemaakt. Deze druppels heb ik gegeven rond de jaarwisseling en die zijn voor haar echt rustgevend. Het is zeker niet weg maar wel een stuk minder en ik hoef niet meer naar de dierenarts vooreen recept.
Dus mocht er enige twijfel zijn….. Niet nodig en gewoon doen. Vele vragen en gevoelens worden beantwoord, waardoor je elkaar nog beter begrijpt. Ik zal zeker nog eens gebruik gaan maken van een reading. “
Groetjes Ilse

” Onlangs ben ik 2 ervaringen rijker dankzij Yvonne, lang getwijfeld maar door een goede vriendin werd ik gewezen op een familie opstelling. Wist totaal niet wat ik daarvan moest verwachten.
Deze opstelling heeft mij heel veel inzichten gegeven en hierdoor ben ik er ook achter gekomen dat ik conflict mijdend ben.
Dit is zo fijn om mee te mogen maken, hetgeen wat er tijdens de familie opstelling plaats vond dat gebeurde al binnen een week heel mooi om mee te maken en ook hierin heeft Yvonne mij op afstand gesteund om een moeilijk gesprek aan te gaan.
Hierdoor merk ik aan mezelf dat ik meer innerlijke rust heb en dat ik beter voor mijzelf op kan komen.
Je mag er zijn wie je bent en dat is fijn.
Yvonne, hartstikke bedankt voor je geduld en je duidelijke uitleg en altijd luisterend oor.
Liefs Corienne X

Zo ook heeft Yvonne een reading gedaan met de 2 honden van mijn vriendin, aan de hand van foto’s, voornaam en geboorte datums heeft zij ons een heel duidelijk verhaal gegeven. Nog voordat de reading plaats had gevonden vond er al een verandering plaats, dit was voor ons heel bijzonder.
Het gaat momenteel heel goed met de honden er is veel rust en dat was hard nodig.
Heel veel dank hiervoor namens mijn lieve vriendin Edith X “

error: Content is protected !!