Innerlijke reis weekend

Voor wie durft!!

Je bent druk, met van alles in de weer. Het overzicht in je hoofd ligt ergens onder in het keukenkastje, maar om te weten dat je daar eerst moet zoeken, dat ben je alweer vergeten door de drukte in je hoofd. Het liefste zorg je dan ook voor een ander, want ja zolang zij het goed hebben, heb ik het goed denk je bij jezelf. Zeggen wat je echt denkt lijkt je niet handig, want mensen te vriend houden is makkelijker dan confrontatie, ze zouden maar iets van je vinden. Je past je aan, aan wat er komt wat het lastig maakt om iets voor jezelf te doen. En als dat dan lukt is het lastig je aandacht even bewust voor jezelf te houden. Hierdoor voel je je niet vrij zoals je zelf wilt zijn. Je blijft wachten tot dat ene moment wat niet lijkt te komen.

Dat komt omdat jij diegene bent die de keuze mag maken voor jouzelf.

Voel je je hier thuis op aarde in jezelf? Zou je niet liever willen dat je lekker in jouw eigen flow kan zijn op jouw manier, dat je je aanpast aan je eigen behoeftes? Je voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en je zou er meer over willen leren maar je komt er maar niet aan toe.

Wanneer wil jij keuzes en verantwoording gaan nemen over jouzelf? Of wacht je tot jouw keukenkastje vanzelf opgeruimd word waardoor je rust en overzicht krijgt? Niemand anders lost het op voor je… maar je hoeft niet alles alleen te doen, dat kan ook samen!

Herken je jezelf hier in? Lees dan rustig verder… over een heerlijk weekend helemaal voor jou!

Even tijd voor jezelf…

Een heerlijk weekend helemaal voor jezelf samen met gelijkgestemden. Een groep waarbij je helemaal jezelf kan en mag zijn. Een weekend waarin iedereen zijn verhaal mag delen, en waar er naar je geluisterd wordt. Een weekend waarin je gezien wordt. Een weekend waarin je tot rust kan komen. Een weekend waarin jij belangrijk bent. Een weekend waarin we gaan verdiepen en onderzoeken, samen!

De weg naar jezelf…

In het innerlijke reis weekend gaan we kijken naar jou. Wie ben jij en wat speelt er in jou. Hoe ga je om met het leven en wat zou je graag willen. Door middel van meditatie en verschillende oefeningen gaan we kijken wat belangrijk is voor jou en welke processen er spelen. We gaan kijken en leren om zelfbewuster te worden. Jouw bewustzijn naar een hoger niveau tillen. Jezelf beter leren kennen, verdiepen, lichter te leven, ontdekken wat belangrijk is voor jou om dichter bij jezelf te komen. We gaan kijken en leren voelen waar triggers liggen, wat jou raakt, (oude) pijnen, om deze vervolgens te leren omzetten/ transformeren naar heelheid, licht en eenheid.

Bewustworden, leren, oefenen, verdiepen, omzetten en met handvatten naar huis voor jezelf! Helder hebben waarom je doet wat je doet.

Onderwerpen:
Meditatie, mindfullness, aarden, chakra’s, automatisch schrift, voelen, het fysieke/mentale/energetische/spirituele lichaam, hersenen, het ego, vorige levens, gidsen, overledenen, opstellingen, emotional stress release, triggers, projecties/spiegels, innerlijke kind, voorouderlijnen, numerologie, dierentolken, werken met voorwerpen, bewustzijnslagen, healing, voeding, transformatie en meer…

In het weekend:
• word je rustiger mentaal, emotioneel en fysiek
• leer je hoe je om moet gaan met triggers en projecties
• leer je omgaan met emoties
• leer je werken met energie, wat is van jou wat is van de ander
• leer je hoe je bij jezelf blijft in drukte om je heen
• leer je jouw specifieke talenten
• groeit jouw zelfvertrouwen
• leer je voelen zodat je leert wat goed voor jou is
• leer je werken met jouw heldere vermogens
• voel je je niet meer alleen
• leer je hoe je oude pijnen kan omzetten
• leer je grenzen stellen
• leer je regie over je eigen leven te nemen
• voel je je sterker

Wat kan je na het weekend:
• je heldere vermogens gebruiken ( zien, horen, weten en voelen)
• je energie managen: wat is van jou en wat is van de ander en hoe blijf je bij jezelf in rust als de wereld om je heen in chaos is
• je eigen oplossingen voelen
• werken vanuit jouw eigen authentieke hart, van binnen naar buiten
• een chakra healing geven inclusief reading

“Dit weekend is voor jou als je durft naar jezelf te kijken en al enige ervaring hebt met innerlijk spiritueel werk. “

Wanneer niet?
• Als je niet naar jezelf wilt kijken, reflecteren en jezelf kwetsbaar op durft te stellen.
• Het probleem buiten jezelf zoekt waardoor je niet bij je eigen werkelijke innerlijke kracht kunt komen.
• Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen om verder te komen dan waar je nu staat.

Wanneer: 9, 10 en 11 juli 2021
Aanvang:
9 juli 19.00, je bent welkom op het terrein vanaf 15.00
Einde:
11 juli 15.00

We starten vrijdagavond heerlijk creatief met Encaustic art en Dotting, waarbij we ook elkaar een mini-reading gaan geven.
Een hapje en drankje, rustgevende muziek, ontspanning, samenhorigheid, een relaxte start van het Innerlijke reis weekend.

In de avonden is er een kampvuur om heerlijk te genieten. We zitten op een terrein van ruim 7 hectare groen, waar we/je heerlijk kan wandelen en tot rust kan komen.

Belangrijk is, niks moet en alles mag. Je bent vrij om te gaan en staan waar en wanneer je wilt.

Het weekend is ALL-in!!
• Ontbijt, lunch en avondeten (heerlijk vers en biologisch)
• Overnachtingen -> kamperen op het veld, overdekt in de hal, caravan ( is gereserveerd), eigen camper of caravan
(er zijn meerdere B&B in de buurt)
• Water / thee
• Lekkere hapjes
• Een klein persoonlijk cadeautje
• Humor!

Extra:
Ook is het nieuwe maan in Kreeft, het eigen teken van de maan en van ons gevoel en emoties. We gaan daarom samen een gave trancedente maanreis maken! Dat belooft veel diepgang…

Ga je mee op reis?
Klik hier: Ik ga mee!


Deelnemers over het Innerlijke reis weekend:

” Ik voelde me op mijn gemak, ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb zoveel over mijzelf en het leven geleerd en hoe ik dat kan toepassen ook thuis. Ik voel me sterk en herboren ”

“Een lekker weekend waarin Yvonne super helder en sensitief, op een liefdevolle, oordeelvrije en wanneer nodig ook onomwonden manier je begeleidt. Bijzonder hoe zo een elfige dame zo krachtig is.
Ik vond het fijn om met haar begeleiding in een vrolijke liefdevolle pluriforme groep aanwezig te kunnen zijn, vrijheid te voelen/ervaren en weer inzichten te krijgen.” Caroline”

” Wat een speciaal weekend was dit voor mij! Yvonne heeft ons mee op reis genomen door ons bewustzijn en de energie waar we allemaal onderdeel van zijn! Ze heeft ons spiegeltjes voorgehouden en de weg gewezen naar het juiste pad!
Met 2 benen op de grond en de nodige humor heeft ze ons begeleid op een pad naar een beter Zelf en een gelukkiger leven!
Dankjewel Yvonne voor de inzichten en de speciale momenten!!!”
Gerda 

” Een aantal weken geleden heb ik meegedaan met het innerlijk reis weekend van Yvonne. De verschillende thema’s en oefeningen vond ik interessant. Het weekend was gezellig, leerzaam en ook heel intens en regelmatig ongemakkelijk. Ik was samen met 8 andere super gevoelige mensen en dat was duidelijk voelbaar.de oefeningen met energie en de readingen waren voor mij helemaal nieuw Yvonne is een lieve , betrouwbare vrouw. ze is eerlijk , open, direct, kritisch en erg behulpzaam. Ze heeft zelf een hoop shit meegemaakt in haar leven die ze heeft verwerkt. Yvonne oordeel niet. ze heeft veel levenservaring en is flink aan de slag  geweest met innerlijke groei. in het weekend zijn we bezig geweest met creatieve dingen (bijenwas, acrylverf) readingen, energiewerk, en nog veel meer. er waren ook nog oefeningen met een pendel en een chakra healing. Bij die laatste 2 oefeningen ben ik niet aanwezig geweest omdat ik me heel moe voelde en rust nodig had voor mijzelf. Dat was oke. In het weekend is er ook ruimte geweest voor eigen inbreng. Ik mocht een yoga nidra doen. Dat vond ik super tof en lief! Na het weekend ben ik aan het berichten geweest met Yvonne vorige week heb ik besloten om een traject te gaan doen bij haar. Ze gaat mij helpen, ondersteunen en tools geven zodat ik om kan gaan met mijn gevoeligheid, vanuit mijn gevoel leven en nog meer dingen die ik tegen ga komen als ik met het traject ben gestart. ” Niels

” Het weekend was n cadeautje voor mezelf
Even helemaal met mezelf bezig zijn,  m’n drukke leven met agenda stress laten voor wat t is en met beide voeten op de aarde voelen hoe t nu echt met mij gaat!
Voelen, ademen, een reis naar jezelf door middel van een fijne meditatie en super leuke leerzame oefeningen!
Thuis komen!
En aan t eind van de dag lekker samen eten, kampvuur en kletsen en samen zijn met gelijk gestemde, heerlijk!
Een mooi lang weekend met leuke mensen, veel voelen en luisteren en je gehoord voelen!
Samen met Yvonne 💕
Ik ben na het weekend in traject gegaan bij Yvonne om mijn agendapunten te leren managen en nog beter te leren waarom ik bepaalde dingen doe. ” Esther

“Ik ben een uitdaging aangegaan of ik wel op mijn gemak en de rust kon vinden in een groep. En ja het is gelukt, er waren een aantal bekende maar dat was de eerste stap. Ik kon mezelf zijn. Ik werd geaccepteerd om hoe en wie ik ben. Er werd geluisterd. Ik bleef rechtop staan en zette geen pas terug, mede doordat er veel vertrouwen werd gegeven. Veel geleerd over mezelf, hoe ik de rust kan behouden in mezelf in vele situaties. Tevens de handvaten gekregen om er thuis mee verder te gaan. ” Karola


Ik werk met kleine groepen,  zodat er voor iedereen tijd en ruimte is. Vol = vol!

De investering in jezelf voor dit all-in weekend: €295 euro

Je aanmelding is definitief na betaling.

Voor meer informatie en aanmelden:
Klik hier

error: Content is protected !!