Innerlijke reis retreat

7de editie Innerlijke reis retreat 2022

Verdiep jezelf in een weekend helemaal op maat voor jou.

Je bent op weg op jouw innerlijke reis. Dit gaat niet zonder slag of stoot maar je verdiept, je groeit en je komt in bloei. Prachtig hoe jij steeds meer jezelf wordt.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Jij drie dagen lang helemaal voor jezelf hebt en voor jouw spirituele ontwikkeling?
  • Jij in alle rust in een mooie natuurlijke omgeving jezelf verder kunt verdiepen met verdiepende oefeningen?
  • Jij drie dagen lang met gelijkgestemden bent en gehoord en gezien wordt?
  • Jij jezelf tijd voor jezelf gunt?
  • Jij jouw heldere vermogens gaat trainen en verfijnen?
  • Jij nog steviger staat op de aarde als ziel zijnde?
  • Jij oefeningen leert die je overal kunt toepassen in het dagelijks leven waardoor je na de retreat ook in jouw eigen bubbel kunt blijven bij jezelf?

Laten we dit samen doen in een groep. Dat wordt magisch!

Even tijd voor jezelf…

Een heerlijk weekend helemaal voor jezelf samen met gelijkgestemden. Een groep waarbij je helemaal jezelf kan en mag zijn. Een weekend waarin iedereen zijn verhaal mag delen, en waar er naar je geluisterd wordt. Een weekend waarin je gezien wordt. Een weekend waarin je tot rust kan komen. Een weekend waarin jij belangrijk bent. Een weekend waarin we gaan verdiepen en onderzoeken, samen!

De weg naar jezelf…

In het innerlijke reis weekend gaan we kijken naar jou. Wie ben jij en wat speelt er in jou. Hoe ga je om met het leven en wat zou je graag willen. Door middel van meditatie en verschillende oefeningen gaan we kijken wat belangrijk is voor jou en welke processen er spelen. We gaan kijken en leren om zelfbewuster te worden. Jouw bewustzijn naar een hoger niveau tillen. Jezelf beter leren kennen, verdiepen, lichter te leven, ontdekken wat belangrijk is voor jou om dichter bij jezelf te komen.

Bewustworden, leren, oefenen, verdiepen, omzetten en met handvatten naar huis voor jezelf! Helder hebben waarom je doet wat je doet.

Onderwerpen:
Meditatie, aarden, chakra’s, automatisch schrift, voelen, het fysieke/mentale/energetische/spirituele lichaam, hersenen, het ego, vorige levens, gidsen, overledenen, opstellingen, emotional stress release, triggers, projecties/spiegels, innerlijke kind, voorouderlijnen, numerologie, werken met voorwerpen, bewustzijnslagen, healing

In het weekend:
• word je rustiger mentaal, emotioneel en fysiek
• leer je hoe je om moet gaan met triggers en projecties
• leer je omgaan met emoties
• leer je werken met energie, wat is van jou wat is van de ander
• leer je hoe je bij jezelf blijft in drukte om je heen
• leer je jouw specifieke talenten
• groeit jouw zelfvertrouwen
• leer je voelen zodat je leert wat goed voor jou is
• leer je werken met jouw heldere vermogens
• voel je je niet meer alleen
• leer je hoe je oude pijnen kan doorvoelen
• leer je grenzen stellen
• leer je regie over je eigen leven te nemen
• voel je je sterker

Wat kan je na het weekend:
• je heldere vermogens gebruiken (zien, horen, weten en voelen)
• je energie managen: wat is van jou en wat is van de ander en hoe blijf je bij jezelf in rust als de wereld om je heen in chaos is
• je eigen oplossingen voelen
• werken vanuit jouw eigen authentieke hart, van binnen naar buiten
• tools inzetten voor thuis in je dagelijkse leven zodat je bij jezelf blijft en verbonden bent

“Dit weekend is voor jou als je durft naar jezelf te kijken en al enige ervaring hebt met innerlijk spiritueel werk. “

Wanneer niet?
• Als je niet naar jezelf wilt kijken, reflecteren en jezelf kwetsbaar op durft te stellen.
• Het probleem buiten jezelf zoekt waardoor je niet je eigen verantwoording neemt.
• Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen om verder te komen dan waar je nu staat.

7de editie Innerlijke reis retreat Wanneer: 14avond, 15, 16 & 17 juli 2022
Aanvang:
14 juli 19.00, je bent welkom op het terrein vanaf 17.00
Einde:
17 juli 15.00

We starten donderdagvond heerlijk creatief met Encaustic art en Dotting, waarbij we ook elkaar een mini-reading gaan geven.
Een hapje en drankje, rustgevende muziek, ontspanning, samenhorigheid, een relaxte start van het Innerlijke reis weekend.

In de avonden is er een kampvuur om heerlijk te genieten. We zitten op een terrein van ruim 7 hectare groen, waar we/je heerlijk kan wandelen en tot rust kan komen.

Belangrijk is, niks moet en alles mag. Je bent vrij om te gaan en staan waar en wanneer je wilt.

Het weekend is all-in
• Ontbijt, lunch en avondeten (heerlijk vers en grotendeels biologisch)
• Overnachtingen -> kamperen op het veld, overdekt in de hal, caravan ( is gereserveerd), eigen camper of eigen caravan
(er zijn meerdere B&B in de buurt)
• Water / thee
• Lekkere hapjes
• Een persoonlijk cadeautje
• Humor!

Extra:
Ook is het volle maan 13 juli. We gaan daarom samen een gave trancedente maanreis maken! Dat belooft veel diepgang…

Ga je mee op reis?
Klik hier: Ik ga mee!


Deelnemers over het Innerlijke reis weekend:

” Kort geleden een innerlijke reis retraite gedaan bij Yvonne. Door Yvonne heb ik weer kunnen ervaren hoe het voelt om verbinding te maken.
Verbinding met mijzelf maar ook met mijn overleden moeder, iets wat ik beide lange tijd kwijt was. Heel mooi en fijn was dat. Ook heb heel duidelijk kunnen ervaren welke invloed kracht van energie, zowel positief als negatief, bewust of onbewust op je kan hebben. Heel bijzonder was dat. Ik kijk terug op een fijn weekend waarbij ik goede handvatten heb gekregen om verder te komen in mijn zelfontwikkeling.” Katy

” Ik voelde me op mijn gemak, ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb zoveel over mijzelf en het leven geleerd en hoe ik dat kan toepassen ook thuis. Ik voel me sterk en herboren ”

“Een lekker weekend waarin Yvonne super helder en sensitief, op een liefdevolle, oordeelvrije en wanneer nodig ook onomwonden manier je begeleidt. Bijzonder hoe zo een elfige dame zo krachtig is.
Ik vond het fijn om met haar begeleiding in een vrolijke liefdevolle pluriforme groep aanwezig te kunnen zijn, vrijheid te voelen/ervaren en weer inzichten te krijgen.” Caroline

” Wat een speciaal weekend was dit voor mij! Yvonne heeft ons mee op reis genomen door ons bewustzijn en de energie waar we allemaal onderdeel van zijn! Ze heeft ons spiegeltjes voorgehouden en de weg gewezen naar het juiste pad!
Met 2 benen op de grond en de nodige humor heeft ze ons begeleid op een pad naar een beter Zelf en een gelukkiger leven!
Dankjewel Yvonne voor de inzichten en de speciale momenten!!!” Gerda 

” Een aantal weken geleden heb ik meegedaan met het innerlijk reis weekend van Yvonne. De verschillende thema’s en oefeningen vond ik interessant. Het weekend was gezellig, leerzaam en ook heel intens. Ik was samen met 8 andere super gevoelige mensen en dat was duidelijk voelbaar. De oefeningen met energie en de readings waren voor mij helemaal nieuw. Yvonne is een lieve , betrouwbare vrouw. ze is eerlijk , open, direct, kritisch en erg behulpzaam. Ze heeft zelf een hoop shit meegemaakt in haar leven die ze heeft verwerkt. Yvonne oordeelt niet. Ze heeft veel levenservaring en is flink aan de slag geweest met innerlijke groei. In het weekend zijn we bezig geweest met creatieve dingen (bijenwas, acrylverf) readings, energiewerk, en nog veel meer. er waren ook nog oefeningen met een pendel en een chakra healing. In het weekend is er ook ruimte geweest voor eigen inbreng. Ik mocht een yoga nidra doen. Dat vond ik super tof en lief! Na het weekend ben ik aan het berichten geweest met Yvonne vorige week heb ik besloten om een traject te gaan doen bij haar. Ze gaat mij helpen, ondersteunen en tools geven zodat ik om kan gaan met mijn gevoeligheid, vanuit mijn gevoel leven en nog meer dingen die ik tegen ga komen als ik met het traject ben gestart. ” Niels

” Het weekend was n cadeautje voor mezelf
Even helemaal met mezelf bezig zijn,  m’n drukke leven met agenda stress laten voor wat t is en met beide voeten op de aarde voelen hoe t nu echt met mij gaat!
Voelen, ademen, een reis naar jezelf door middel van een fijne meditatie en super leuke leerzame oefeningen!
Thuis komen!
En aan t eind van de dag lekker samen eten, kampvuur en kletsen en samen zijn met gelijk gestemde, heerlijk!
Een mooi lang weekend met leuke mensen, veel voelen en luisteren en je gehoord voelen!
Samen met Yvonne 💕
Ik ben na het weekend in traject gegaan bij Yvonne om mijn agendapunten te leren managen en nog beter te leren waarom ik bepaalde dingen doe. ” Esther

“Ik ben een uitdaging aangegaan of ik wel op mijn gemak en de rust kon vinden in een groep. En ja het is gelukt, er waren een aantal bekende maar dat was de eerste stap. Ik kon mezelf zijn. Ik werd geaccepteerd om hoe en wie ik ben. Er werd geluisterd. Ik bleef rechtop staan en zette geen pas terug, mede doordat er veel vertrouwen werd gegeven. Veel geleerd over mezelf, hoe ik de rust kan behouden in mezelf in vele situaties. Tevens de handvaten gekregen om er thuis mee verder te gaan. ” Karola


Ik werk met kleine groepen,  zodat er voor iedereen tijd en ruimte is. Vol = vol!

De investering in jezelf voor dit all-in weekend: €425 euro

Voor meer informatie en aanmelden:
Klik hier

error: Content is protected !!