Oprichtster

Hallo lieve lezers, mijn naam is Yvonne van Alphen. Geboren 14 april 1988. Moeder van Sam, 25-05-2019, getrouwd met Rob en baasje van onze drie honden Dyaila, Obi en Jip.

Ik werk als allround medium, holistisch coach, natuurgeneeskundig therapeut, numerologe en dierentolk.

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in ‘meer’, meer in de zin van dat ik voelde dat ik hier om een reden ben. Ik kon het voelen  maar nog niet tastbaar maken. Na jaren ontwikkelen en leren voelde ik dat ik nog steeds niet aan doen was waarvoor ik hier ben. Ik was aan het zoeken. Naar wat? Uiteindelijk naar mezelf.

Een grote passie van mij is de natuur en ook dieren, met name honden. Ik ben dan ook begonnen als paraveterinair en vanuit daar ben ik verder gaan studeren en heb ik een aantal jaar lesgegeven als docent in de vakken Biologie en dierhouderij. Ook begeleidde ik kinderen die hulp nodig hadden met zichzelf en het leven. Dat waren mooie ervaringen voor toen. Gedragstherapie bij honden kon er ook nog wel bij, lesgeven op een hondenschool en ondertussen werken in de zorg met lieve mensen om uiteindelijk mijn eigen bedrijf te starten als pedicure en masseuse. Dat klinkt een beetje onsamenhangend en dat voelde ook wel zo. Ik heb naast deze dingen nog zoveel verschillende dingen gezien en ervaren dat ik wel eens dacht: “ja, en nu?”. Al deze ervaringen hebben mij gebracht waar ik nu ben. Nu weet ik waarvoor ik hier ben en vanuit deze blik wil ik mensen graag helpen met een stukje inzicht en bewustwording in hun eigen ontwikkeling. Mijn reis is hierbij ook niet ten einde. Ik ontwikkel mezelf steeds door. Ook alles wat ik hiervoor allemaal heb gedaan en mogen ervaren maakt mij tot waar ik ben in het ‘nu’. Waarom maak ik bepaalde dingen mee? Om verschil te mogen voelen en ervaren tussen alles wat er is.

Tijdens mijn vroegere studies heb ik veel geleerd over het menselijk – en dierlijk lichaam. Anatomie, fysiologie en pathologie. Dit is mij altijd blijven boeien alleen wist ik niet zo goed wat ik er mee wilde doen. Toen kwam de Kinesiologie op mijn pad. Als basis de Touch for Health. Wat een prachtig gegeven op mee te werken. Een holistische visie die de mens in zijn totaliteit benadert en waarin voor mij alles samenkomt wat ik tot nu toe in mijn leven geleerd heb op gebied van gezondheid en psyché. In de Kinesiologie wordt gewerkt met de driehoek van gezondheid, structuur, psyché en chemie.

Ook kwamen er bepaalde dingen van vroeger als klein meisje weer op mijn pad. Dit voornamelijk tijdens mijn ziekteproces met de ziekte van Lyme. Bepaalde dingen die ik toen al wist en zag kwamen weer op mijn pad om verder te ontwikkelen. Hierdoor ben ik bij Jo Suijkerbuijk terecht gekomen om mijzelf ook naast mijn persoonlijke ontwikkeling, te ontwikkelen op mediamiek vlak. Mijn helder zien, horen, voelen, weten, ruiken en ook werken met gidsen, overleden personen, vorige levens etc. Ook heb ik verschillende ayahuasca reizen gemaakt. Mediumschap is trainen, dit doe ik elke dag door middel van mediteren, oefeningen en ik blijf innerlijk werk verrichten.

Voor wie kan ik iets betekenen?
Voor mensen met problemen op gebied van, eigen ontwikkeling, relaties, kinderen, gezondheid, levensvragen etc. De combinatie van therapeut zijnde, natuurgeneeskundige, holistisch coach en medium maken dat ik op vrijwel alle gebieden mensen kan ondersteunen in hun zoektocht en/of op het gebied van gezondheid. Ik werk procesmatig en geef door wat op dat moment nodig is om vooruit te kunnen. Mocht ik voelen dat je beter terecht kan bij een collega dan zal ik je doorverwijzen en kun je op gevoel kiezen wat past.

Ik werk holistisch. Dat wil zeggen alomvattend. We kijken niet alleen naar de klacht of het probleem maar naar het geheel. Mensen hebben een fysiek lichaam maar ook een mentaal (hoofd/gedachtes), energetisch ( emoties) en spiritueel lichaam (hogere zelf, ziel). Alles werkt samen en kan niet zonder elkaar. Zodoende gaan we kijken waar er een probleem/disbalans/trauma zit en met verschillende technieken en methodes gaan we dat omzetten.

Voor huisdieren ( dierentolk ) kun je bij mij terecht met problemen op gebied van gezondheid en gedrag. Ik maak contact met je huisdier en laat hem/haar vertellen hoe hij/zij zich voelt en welke zaken er spelen. Eigenlijk bij elke reading komen we uit op een stukje van de eigenaar zelf.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Een op een coaching
Een innerlijk reis coaching pakket
Een persoonlijk gesprek over je huisdier
Een numerologie consult
Een reading voor jezelf, kinderen, overleden dierbaren
Een reading voor je huisdier

Opleidingen/cursussen/trainingen
Innerlijke verdieping
Mediumschap
Spiritueel leven
Holistisch coachen
Familieopstellingen
Numerologie
Astrologie
Meditatie
Mindfullness
Bezield ondernemen
Meesterschap in zelfvertrouwen
ESR Emotional stress release
Traumaverwerking
EFT Emotional freedom technique
Innerlijke kind werk
Chakra’s
Bloesem remedies
Ademhalingstechnieken
Voeding / allergieën
Medische basis kennis
Kinesiologie
Touch for health
Gedragstherapie mens/hond
Magnetiseren
Voetreflexologie
Massagetherapie

error: Content is protected !!