Vol vertrouwen programma

Vol vertrouwen jouw leven leiden, hoe dan?

Je wordt wakker, jouw dag begint. Wat moet je nu vandaag allemaal weer doen. Diepe zucht. Je bent al moe voordat je bent begonnen aan de dag. Je rent om je heen om je man en kids te helpen, maar aan jezelf toekomen, hoe moest dat ook alweer? Je wilt anders, maar je weet niet waar je moet beginnen. Weer een dag om te verdiepen en leren, maar hoe je dat precies doet en waar je moet beginnen weet je eigenlijk niet. Zo wordt het elke dag opstaan met hetzelfde gevoel. Dat voelt niet fijn terwijl je diep van binnen zo toe bent aan persoonlijke/intuïtieve ontwikkeling. Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar je voelt aan alles dat jouw tijd er is. Het moet nu!

Je bent je al persoonlijk en bewust aan het verdiepen, want je weet dat er meer is, maar als jij gaat veranderen wat verandert er dan om je heen? Wat gebeurt er als je tijd voor jezelf neemt, waar je zo aan toe bent? Het lijkt allemaal zoveel dat er niks meer uit je handen komt. Je weet dat er dingen buiten jezelf bestaan en je hebt al veel gezien en gevoeld. Het lijkt je bijzonder dit ook te ontwikkelen, maar dan wel met beiden benen op de grond. Maar hoe dan, er is zoveel te vinden en lezen in spiritueel land. Je wilt wel om advies vragen bij iemand die weet waar ze het over heeft.

Op je werk zie je steeds meer gebeuren. Verrek denk je bij jezelf. Het zit heel anders in elkaar dan je zo met het blote oog kan zien. Ze zien het alleen zelf niet. Je bent moe en het loopt stroef. Je lontje is kort, maar hoe je dat moet veranderen weet je niet? Hoe je dit precies weet, dat weet je dan weer niet en je vraagt je af of iemand jou hierbij kan helpen. Alles blijft hetzelfde, maar iedereen lijkt vast te zitten om je heen. Hoe kan jij nou veranderen zonder dat alles op zijn kop komt te staan?

Bij familie en vrienden is het soms lastig wat je wel en niet kan zeggen. Dezelfde patronen die ze blijven herhalen. Wat moet je er mee? Het zou fijn zijn om ook gelijkgestemden te ontmoeten die wat verder kunnen kijken en reflecteren. Dat zou een opluchting zijn. Maar hoe ga je iets uitleggen waarvan je zelf nog niet eens weet hoe het precies in elkaar zit bij jezelf. Je voelt het wel, maar je kan het niet onder woorden brengen. Waar vind je iemand die jou wel begrijpt?

Hoe kan je nou jouw intuïtie combineren in het dagelijks leven ? Zonder dat er ineens een mega verandering plaatsvindt in je gezin en omgeving. Mensen om je heen vinden het goed zoals het is, maar jij wil verandering, je voelt dat, maar ben jij dan diegene die gek is? Verstoor ik alles?
Wat als je geen tijd voor jezelf maakt? Je hebt het gevoel dat je verschrompeld. Je gaat door en je laat het leven weer bepalen door de rest.

Hoe zou het voor je zijn als je op innerlijke reis gaat en

Je wakker zou worden en je zou voelen dat je er bent. Gezakt in jezelf, in rust en verbonden. Dat je altijd terug kan keren naar jezelf, want daar is waar het altijd begint. Je hoeft niet meer te zoeken naar waar je moet beginnen. Yes, lekker!

Je steeds meer ontwikkelt en dingen gaat zien. Jouw intuïtie ontwikkelt zich van nature op jouw eigen tempo. Je kan dat prima aan. Je merkt hierdoor dat de wereld om jou heen juist heel positief verandert. Jouw man begrijpt jou ineens op sommige stukken, dat je denkt… oke hoe is dat mogelijk.

Je op je werk meer overzicht hebt en ziet waarom situaties gebeuren. Je kan daar op handelen en je voelt ook aan wanneer je juist jezelf er buiten moet houden. Want bewust werken met jezelf betekent niet dat je altijd zomaar kan intunen op een ander. Dat geeft rust.

Je bij familie en vrienden jezelf kan zijn en in rust. Je geen gevoel hebt om jezelf te verantwoorden en gewoon te delen wat je wilt delen zonder dat het je iets uitmaakt wat zij daar van vinden. Je bent rustig en eerlijk. Je ontmoet nieuwe mensen en dat is een verademing voor je. Zij zitten op een lijn met jou. Je kunt zo fijn samen zijn met familie, zij mogen zijn wie zij zijn op hun reis en je kunt samen zijn met gelijkgestemden. Jij kan zelf kiezen. Je bepaalt zelf met wie je wat deelt over jezelf.

Je in ontspanning als jezelf, zichtbaar en vol vertrouwen kan leven op aarde. Tijdens het opstaan, de was doen, de hond uitlaten en dat je dan bij jezelf bent met een goed gevoel. Je begrijpt jezelf en zo de wereld. Het voelt alsof je het hele leven aan kan, wat er ook gebeurt.

Dat kan als jij op reis gaat in mijn ‘Vol vertrouwen’ programma. Waarin ik jou leer hoe jij het zelf kan doen en dan heb je een basis waar je de rest van je leven op kunt bouwen.

In die periode ontmoeten we elkaar 10 keer voor een sessie van 60min. We werken ongeveer 6 maanden samen. Als het nodig is, ondersteunen we je proces met Bachbloesems. We sluiten het programma af met een intuïtieve jaarprognose. Inclusief: informatie sheets, oefeningen / huiswerk en een online fb groep met gelijkgestemden alleen voor deelnemers aan het Vol vertrouwen en Innerlijke reis-jaarprogramma.

Na jouw vol vertrouwen reis dan:

Weet je wie je bent en is jouw zoektocht voor nu is voorbij. Je weet waar je moet beginnen als het even niet loopt. Je ontwikkelt vanuit jezelf en je ontwikkelt door met tijd voor jezelf.

Je kan werken met je intuïtie en je vertrouwt jezelf hierin. Jouw leven gaat in flow, ook in mindere tijden. Je leeft vanuit jezelf en je kunt op verantwoordelijke manier leven. Alles om je heen verandert heel natuurlijk en mooi.

Voel je op je werk precies aan wat nodig is en wat niet. Je handelt daarna en dat voelt goed. Je werkt samen met mensen met passie vanuit het hart. Jij bepaalt.

Kun je bij familie en vrienden jezelf zijn. Jij bepaalt wat je wilt delen en wat niet. Het hoeft ook allemaal niet meer, want je weet wie je zelf bent en dat is genoeg.

Leg je verbinding met jezelf en vanuit daar kun je vol vertrouwen leven op aarde, als jezelf. Je bent verantwoordelijk en je bent verbonden met jouw jezelf. Vanuit dat punt leef je jouw leven, in rust en met het magische van het leven. Eindelijk, daar had je naar gezocht!

De investering in jouw Vol vertrouwen reis waarin we ongeveer 6 maanden samenwerken, is €1995,- inclusief btw.
Deelbetaling mogelijk.

Deelnemers na hun Vol vertrouwen reis

” Ik sta als een huis na een halfjaar coaching van Yvonne. Toen ik eraan begon wist ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik moest met mezelf. Ik voelde mij niet lekker hier op aarde. Ik cijferde mijzelf weg en leefde voor anderen. Ik voelde mij niet gezien en gehoord en had veel problemen in de omgang met mijn familie. Ik voelde mij niet meer prettig in mezelf en daarbij was ik ook nog fysiek ziek.
Na de sessies met Yvonne leerde ik meer inzicht te krijgen in mijn oude patronen van vroeger en leerde ik te reflecteren op mijn eigen gedrag. Ik kreeg de handvatten om mijn leven te leven zoals ik dat zou willen en mijn pijnen te verwerken.
Hierdoor werd het pleasen en zorgen voor anderen in plaats van voor mijzelf ineens omgedraaid. Ik ging weer voor mijzelf zorgen en ik had geen behoefte meer om te pleasen voor goedkeuring van een ander.
Inmiddels sta ik heel stevig en vol zelfvertrouwen. Ik ben nu iemand die naar haar gevoel kan luisteren en dat ook doet en ik leef nu een leven wat van mij is en dat voelt goed. Iedereen heeft altijd nog dingen om aan te werken, maar ik ben blij dat ik die extreme dieptepunten die ik had niet meer heb. Ik weet nu ook hoe ik om moet gaan met ‘mindere’ momenten en ook met alle mooie momenten in mijn leven.” KP

” Ik was chaotisch, zoekende, verdrietig, wanhopig bijna… ver van mezelf vandaan. Ik was in een donker bos de weg kwijt.

Terug naar “ik”, veel reflectie, veel meer open in gevoel, open naar mijzelf en onder ogen gezien. Begeleid bij het openen van deuren en die in eigen tempo doorleven. “Wat voel ik?” een vraag waar ik niet bij stil stond. Mooi om die impact te ervaren, en te mogen groeien terwijl ik verwerk. Te voelen van de verbinding met het universum. Mijn gevoel weer te vertrouwen. De rust en kracht te ervaren van bij “ik” te zijn, en er te mogen zijn.

Ik voel me vrij, vrij in veel opzichten maar vooral het voelen. Vrij om weer “ik” te zijn, vrij om geen rollen meer te spelen. De doorgemaakte groei voelen en gevoelige mensen om mij heen die het ook zien. Hoe bijzonder de impact op de omgeving is bij mezelf blijven en gedaald te zijn. Los uit mijn hoofd, en van stress die onnodig was om alleen bij mij te leggen. Ik voel mij sterker als mens, als ‘“ik” en als moeder.”

Liefs, Daniëlle 

” Ik kijk terug op een intens en leerzaam traject!
Dankzij de lieve hulp van Yvonne voel ik me veel fijner en rustiger met mijzelf en de wereld om mij heen. Ik voelde me warrig , niet geaard toen ik bij Yvonne kwam. Nu voel ik me geaard ,zelfverzekerder en als ik me minder voel weet ik hoe ik daar mee om moet gaan en kan ik terug gaan naar mijzelf. Ik heb ontzettend veel geleerd en me in een hoog tempo ontwikkeld. Yvonne bedankt voor jou liefdevolle hulp, steun en simpele effectieve tools en inzichten! “
Liefs, Niels

” Ik was in het begin wat sceptisch omdat Yvonne nog zo jong is en ik haar grootmoeder kon zijn, maar de lovende recensies op haar site gaven mij het vertrouwen, dat ik op het goede adres was aangekomen.
Door haar ondersteuning heb ik beter leren voelen, heb ik geleerd meer voor mijzelf te durven gaan staan, zodat ik meer in mijn eigen kracht kon komen .
Ook leerde zij mij beter met mijn ademhaling om te gaan en mijn eigen Licht te zien.
Zij heeft me geleerd mijn eigen antwoorden te zoeken en te vinden en daarop te vertrouwen, een beetje streng(maar dat heb ik kennelijk nodig), maar heel liefdevol!
In één zin samengevat voelt het voor mij of ik weer opnieuw leer lopen!
Bedankt lieve Yvonne voor je liefdevolle, wijze lessen! ”
Irene

” Vele ups en downs zijn gepasseerd en heb hier mijn lessen uit geleerd. Yvonne heeft mij geleerd om te gaan met mijn emoties en gevoelens. Ze toe te laten en niet weg te duwen. Maar ook dat ik op mezelf kan vertrouwen. Dit lukt nog niet altijd, maar zijn op de goede weg. Ik heb leren kijken naar mijn knelpunten en er niet voor weg te lopen. Ze leerde me hoe ik met mezelf om moest gaan, ten alle tijden bleef ze geduldig en zorgde voor vertrouwen, en reikte me liefdevol haar hand. Ik merkte dat ik moeite had met dit gebaar, ik kon het niet en was niet gewend hier mee om te gaan. Ze wist me te bereiken, ik liet het gebeuren en ging beseffen wat het allemaal met me deed, als iemand op deze manier met me omging. Vaak kreeg ik te horen voel met je hart, ik kon het niet en lukte niet. Uiteindelijk is het gelukt, en merk dat ik anders in het leven sta. Dank je wel dat je mij op deze manier gecoacht hebt. Zo duidelijk zodat ik geleerd heb om zelf aan de slag te kunnen. Dankbaar dat je me geleerd heb ook met mijn hart te voelen en me niet meer volledig af sluit. Dat je me op deze manier hebt laten leren en laten ontwikkelen, er gaat een nieuwe wereld voor me open met een stevige basis onder mijn voeten.”
Karola

” Yvonne heeft me geleerd om te voelen en vertrouwen te hebben in mijzelf. Ze wist mij precies te raken waar het nodig was om mij in te laten zien waar nog pijn en verdriet zat. Van trauma’s van vroeger tot familiebanden en voorouders. Waar komt het vandaan hoe ik omga met mezelf en met anderen? Ze ging samen met mij terug naar de basis. Wat miste ik in mijn leven, waar had ik al die tijd naar gezocht? Ik weet nu de antwoorden en de ontbrekende puzzelstukjes die ik aan mezelf heb kunnen geven. Ik ben stabieler, krachtiger, kan beter voelen en heb meer vertrouwen in mijzelf. De basis die ik miste heb ik gevonden in mijzelf. Yvonne heeft mij heel goed gecoacht maar ze heeft het mijzelf laten doen zodat ik het nu zelf kan.”
Deirdre

error: Content is protected !!