Reading / prognose

Een reading of jaarprognose voor jezelf  €55,-

Ben je op zoek naar een stukje magie vanuit jouzelf? Dan schrijf ik graag een reading voor je. Daarbij werk ik mediamiek als kanaal en schrijf ik op wat ik voel en doorkrijg over de processen waarin jij nu zit. Ook maak ik in alle liefde contact met een dierbare die over is. Ditzelfde kan als je benieuwd bent naar wat je huisdier te vertellen heeft. Hierbij leg ik contact met je huisdier zodat hij of zij kan vertellen of laten zien wat er speelt en hoe hij of zij zich voelt.

Alle vragen zijn welkom en na het ontvangen van je reading bespreken we nog even kort je reading en eventuele vragen die je na het lezen van je reading hebt. Een reading is voor het ‘nu’ en een jaarprognose voor het gehele jaar.

☆ Een reading of prognose wordt gechanneld via het universum. Gidsen, hogere zelf, overleden dierbaren, dieren en meer begeleiders die onze wegwijzer zijn hier op aarde.

☆ Er wordt doorgegeven wat op op dat moment belangrijk is om te mogen ontvangen

error: Content is protected !!