Innerlijke reis groep

Spiritueel leven op aarde, hoe dan?

Je wordt wakker, jouw dag begint. Wat moet je nu vandaag allemaal weer doen. Diepe zucht. Je bent al moe voordat je bent begonnen aan de dag. Je rent om je heen om je man en kids te helpen, maar aan jezelf toekomen, hoe moest dat ook alweer? Je wilt anders, maar je weet niet waar je moet beginnen. Weer een dag om te verdiepen en leren, maar hoe je dat precies doet en waar je moet beginnen weet je eigenlijk niet. Zo wordt het elke dag opstaan met hetzelfde gevoel. Dat voelt niet fijn terwijl je diep van binnen zo toe bent aan spirituele ontwikkeling. Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar je voelt aan alles dat jouw tijd er is. Het moet nu!

Je bent je al persoonlijk/ spiritueel aan het verdiepen, want je weet dat er meer is, maar als jij gaat veranderen wat verandert er dan om je heen? Wat gebeurt er als je tijd voor jezelf neemt, waar je zo aan toe bent? Het lijkt allemaal zoveel dat er niks meer uit je handen komt. Je weet dat er dingen buiten jezelf bestaan en je hebt al veel gezien en gevoeld. Het lijkt je bijzonder dit ook te ontwikkelen, maar dan wel met beiden benen op de grond. Maar hoe dan, er is zoveel te vinden en lezen in spiritueel land. Je wilt wel om advies vragen bij iemand die weet waar ze het over heeft.

Op je werk zie je steeds meer gebeuren. Verrek denk je bij jezelf. Het zit heel anders in elkaar dan je zo met het blote oog kan zien. Ze zien het alleen zelf niet. Je bent moe en het loopt stroef. Je lontje is kort, maar hoe je dat moet veranderen weet je niet? Hoe je dit precies weet, dat weet je dan weer niet en je vraagt je af of iemand jou hierbij kan helpen. Alles blijft hetzelfde, maar iedereen lijkt vast te zitten om je heen. Hoe kan jij nou veranderen zonder dat alles op zijn kop komt te staan?

Bij familie en vrienden is het soms lastig wat je wel en niet kan zeggen. Dezelfde patronen die ze blijven herhalen. Wat moet je er mee? Het zou fijn zijn om ook gelijkgestemden te ontmoeten die wat verder kunnen kijken en reflecteren. Dat zou een opluchting zijn. Maar hoe ga je iets uitleggen waarvan je zelf nog niet eens weet hoe het precies in elkaar zit bij jezelf. Je voelt het wel, maar je kan het niet onder woorden brengen. Waar vind je iemand die jou wel begrijpt?

Hoe kan je nou het spirituele combineren in het dagelijks leven ? Zonder dat er ineens een mega verandering plaatsvindt in je gezin en omgeving. Mensen om je heen vinden het goed zoals het is, maar jij wil verandering, je voelt dat, maar ben jij dan diegene die gek is? Verstoor ik alles?
Wat als je geen tijd voor jezelf maakt? Je hebt het gevoel dat je verschrompeld. Je gaat door en je laat het leven weer bepalen door de rest.

Hoe zou het voor je zijn als je op innerlijke reis gaat en

Je wakker zou worden en je zou voelen dat je er bent. Gezakt in jezelf, in rust en verbonden. Dat je altijd terug kan keren naar jezelf, want daar is waar het altijd begint. Je hoeft niet meer te zoeken naar waar je moet beginnen. Yes, lekker!

Je steeds meer ontwikkelt en dingen gaat zien. Jouw helderzien, helderweten, heldervoelen ontwikkelen als van nature op jouw eigen tempo. Je kan dat prima aan. Je merkt hierdoor dat de wereld om jou heen juist heel positief verandert. Jouw man begrijpt jou ineens op sommige stukken, dat je denkt… oke hoe is dat mogelijk.

Je op je werk meer overzicht hebt en ziet waarom situaties gebeuren. Je kan daar op handelen en je voelt ook aan wanneer je juist jezelf er buiten moet houden. Want bewust werken met jezelf betekent niet dat je altijd zomaar kan intunen op een ander. Dat geeft rust.

Je bij familie en vrienden jezelf kan zijn en in rust. Je geen gevoel hebt om jezelf te verantwoorden en gewoon te delen wat je wilt delen zonder dat het je iets uitmaakt wat zij daar van vinden. Je bent rustig en eerlijk. Je ontmoet nieuwe mensen en dat is een verademing voor je. Zij zitten op een lijn met jou. Je kunt zo fijn samen zijn met familie, zij mogen zijn wie zij zijn op hun reis en je kunt samen zijn met gelijkgestemden. Jij kan zelf kiezen. Je bepaalt zelf met wie je wat deelt over jezelf.

Je spiritueel kan leven op aarde. Tijdens het opstaan, de was doen, de hond uitlaten en dat je dan bij jezelf bent met een goed gevoel. Je begrijpt jezelf en zo de wereld. Het voelt alsof je het hele leven aan kan, wat er ook gebeurt.

Dat kan als jij op innerlijke reis gaat. Met tijd voor jezelf en jouw ontwikkeling!

In die periode ontmoeten we elkaar 10 keer voor een sessie van 2 uur met max. 4 deelnemers. Je krijgt twee keer een 1 op 1 sessie met mij. Dit kan hier op locatie of online.
Als het nodig is, ondersteunen we je proces met Bachbloesems.
We sluiten het traject af met een spirituele jaarprognose.
Sheets & online fb groep met gelijkgestemden alleen voor halfjaar en jaarprogramma.

Na jouw innerlijke reis dan:

Weet je wie je bent en is jouw zoektocht voorbij. Je ontwikkelt vanuit jezelf.

Je kan werken met je heldere vermogens en je kan deze onderscheiden. Je past ze toe op vraag en kan hier op een verantwoordelijke manier mee om gaan.

Voel je op je werk precies aan wat nodig is en wat niet. Je handelt daarna en dat voelt goed.

Kun je bij familie en vrienden jezelf zijn. Jij bepaalt wat je wilt delen en wat niet. Het hoeft ook allemaal niet meer, want je weet wie je zelf bent en dat is genoeg.

Leg je verbinding met jezelf en vanuit daar kun je spiritueel leven op aarde, als jezelf. Je bent verantwoordelijk en je bent verbonden met jouw ziel. Vanuit dat punt leef je jouw leven, in rust en met het magische van het spirituele. Eindelijk, daar had je naar gezocht!

De investering in jouw Innerlijke reis is €795,- inclusief btw.
Deelbetaling mogelijk.

Data 2022: op locatie en/of online
Dinsdagmiddagen 13.00 tot 15.00 VOL
4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november, 13 december, 10 januari, 24 januari, 7 februari & 21 februari

Woensdagochtend 10.30 tot 12.30 VOL
5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16november, 30 november, 14 december, 11 januari, 25 januari, 8 februari & 22 februari

Donderdagochtend 09.30 tot 11.30 VOL

In die periode ontmoeten we elkaar 8 keer voor een sessie van 2 uur met max. 4 deelnemers. Je krijgt twee keer een 1op1 sessie met mij.
Als het nodig is, ondersteunen we je proces met Bachbloesems.
We sluiten het traject af met een spirituele jaarprognose voor iedereen.
Oefeningen & huiswerk
Online facebook groep met gelijkgestemden alleen voor halfjaar en jaarprogramma, q&a

Deelnemers na hun Innerlijke reis

” Ik was chaotisch, zoekende, verdrietig, wanhopig bijna… ver van mezelf vandaan. Ik was in een donker bos de weg kwijt.

Terug naar “ik”, veel reflectie, veel meer open in gevoel, open naar mijzelf en onder ogen gezien. Begeleid bij het openen van deuren en die in eigen tempo doorleven. “Wat voel ik?” een vraag waar ik niet bij stil stond. Mooi om die impact te ervaren, en te mogen groeien terwijl ik verwerk. Te voelen van de verbinding met het universum. Mijn gevoel weer te vertrouwen. De rust en kracht te ervaren van bij “ik” te zijn, en er te mogen zijn.

Ik voel me vrij, vrij in veel opzichten maar vooral het voelen. Vrij om weer “ik” te zijn, vrij om geen rollen meer te spelen. De doorgemaakte groei voelen en gevoelige mensen om mij heen die het ook zien. Hoe bijzonder de impact op de omgeving is bij mezelf blijven en gedaald te zijn. Los uit mijn hoofd, en van stress die onnodig was om alleen bij mij te leggen. Ik voel mij sterker als mens, als ‘“ik” en als moeder.”

Liefs, Daniëlle 

” Ik kijk terug op een intens en leerzaam traject!
Dankzij de lieve hulp van Yvonne voel ik me veel fijner en rustiger met mijzelf en de wereld om mij heen. Ik voelde me warrig , niet geaard toen ik bij Yvonne kwam. Nu voel ik me geaard ,zelfverzekerder en als ik me minder voel weet ik hoe ik daar mee om moet gaan en kan ik terug gaan naar mijzelf. Ik heb ontzettend veel geleerd en me in een hoog tempo ontwikkeld. Yvonne bedankt voor jou liefdevolle hulp, steun en simpele effectieve tools en inzichten! “
Liefs, Niels

” Ik was in het begin wat sceptisch omdat Yvonne nog zo jong is en ik haar grootmoeder kon zijn, maar de lovende recensies op haar site gaven mij het vertrouwen, dat ik op het goede adres was aangekomen.
Door haar ondersteuning heb ik beter leren voelen, heb ik geleerd meer voor mijzelf te durven gaan staan, zodat ik meer in mijn eigen kracht kon komen .
Ook leerde zij mij beter met mijn ademhaling om te gaan en mijn eigen Licht te zien.
Zij heeft me geleerd mijn eigen antwoorden te zoeken en te vinden en daarop te vertrouwen, een beetje streng(maar dat heb ik kennelijk nodig), maar heel liefdevol!
In één zin samengevat voelt het voor mij of ik weer opnieuw leer lopen!
Bedankt lieve Yvonne voor je liefdevolle, wijze lessen! ”
Irene

” Vele ups en downs zijn gepasseerd en heb hier mijn lessen uit geleerd. Yvonne heeft mij geleerd om te gaan met mijn emoties en gevoelens. Ze toe te laten en niet weg te duwen. Maar ook dat ik op mezelf kan vertrouwen. Dit lukt nog niet altijd, maar zijn op de goede weg. Ik heb leren kijken naar mijn knelpunten en er niet voor weg te lopen. Ze leerde me hoe ik met mezelf om moest gaan, ten alle tijden bleef ze geduldig en zorgde voor vertrouwen, en reikte me liefdevol haar hand. Ik merkte dat ik moeite had met dit gebaar, ik kon het niet en was niet gewend hier mee om te gaan. Ze wist me te bereiken, ik liet het gebeuren en ging beseffen wat het allemaal met me deed, als iemand op deze manier met me omging. Vaak kreeg ik te horen voel met je hart, ik kon het niet en lukte niet. Uiteindelijk is het gelukt, en merk dat ik anders in het leven sta. Dank je wel dat je mij op deze manier gecoacht hebt. Zo duidelijk zodat ik geleerd heb om zelf aan de slag te kunnen. Dankbaar dat je me geleerd heb ook met mijn hart te voelen en me niet meer volledig af sluit. Dat je me op deze manier hebt laten leren en laten ontwikkelen, er gaat een nieuwe wereld voor me open met een stevige basis onder mijn voeten.”
Karola

” Yvonne heeft me geleerd om te voelen en vertrouwen te hebben in mijzelf. Ze wist mij precies te raken waar het nodig was om mij in te laten zien waar nog pijn en verdriet zat. Van trauma’s van vroeger tot familiebanden en voorouders. Waar komt het vandaan hoe ik omga met mezelf en met anderen? Ze ging samen met mij terug naar de basis. Wat miste ik in mijn leven, waar had ik al die tijd naar gezocht? Ik weet nu de antwoorden en de ontbrekende puzzelstukjes die ik aan mezelf heb kunnen geven. Ik ben stabieler, krachtiger, kan beter voelen en heb meer vertrouwen in mijzelf. De basis die ik miste heb ik gevonden in mijzelf. Yvonne heeft mij heel goed gecoacht maar ze heeft het mijzelf laten doen zodat ik het nu zelf kan.”
Deirdre

error: Content is protected !!