Vermissingen

Voor vermiste dieren werk ik samen met een team van mediums waarin wij samen werken om zo goed mogelijk aan te kunnen geven waar je dier zich bevindt. Dit team bestaat uit enorme dierenliefhebbers. Wij staan direct klaar voor mens en dier.

Hiervoor hebben we nodig:

  • de naam van je dier
  • een foto van je dier
  • een plattegrond van de omgeving.

We hebben al verschillende bijzondere ervaringen gehad waarbij de dieren zijn terug gevonden. Wel zijn vermissingen enorm moeilijk en we zullen ons 200% inzetten om altijd zoveel mogelijk informatie te geven over wat er is gebeurd.

Succesverhalen:

Belle de poes juli 2018

Belle werd al een aantal dagen erg gemist door haar baasje van 11. Papa was ook al druk op de Nijmeegse vierdaagse en nu was Belle ook al een paar dagen niet thuis gekomen. Onze hulp werd ingeschakeld. Al snel kregen we beelden door van de plek waar Belle zou zijn. Eigenlijk gaf ze aan vlak bij te zitten. Omdat papa weg was vond Belle een korte vakantie in het mooie Tholen ook wel leuk en was ze niet van plan om direct naar huis te komen. Gelukkig door aanwijzingen en een gesprek met Belle is ze in goede gezondheid gevonden en weer thuis gekomen.

Branco de hond juni 2018

Branco is een hond die uit logeren was omdat zijn baas op vakantie is. In de nacht besloot Branco er even op uit te trekken de weide wereld in. Een teamlid wat ’toevallig’ in de straat was van zijn logeeradres kwam de dame tegen en kreeg zo te horen dat Branco vermist werd. Zij schakelde direct onze hulp in. Zij zag de Jumbo, ik zag hem lopen bij een wit pand met bepaalde struiken. Toen ze daar arriveerde bleek dat onze dingen samen klopten in deze omgeving maar Branco was lekker aan de wandel en besloot op zijn gemakje lekker te wandelen richting een natuurlijke omgeving en richting het water. Wij hebben toen de plattegrond en onze mediamieke vermogens weer in volle gang gezet en zo kwamen we samen tot een bepaalde plek waar hij binnen een uur gevonden is. Branco heeft een fijne wandeling gemaakt en was toch wel blij om weer terug te zijn na het zien en voelen van alle geschrokken mensen die op hem stonden te wachten.

Pluisje de poes juni 2018

Pluisje was al twee weken vermist. Een van de baasjes van Pluisje, een 16 jarige jonge dame, fietste nog elke dag rond om Pluisje te zoeken.
Onze hulp werd ingeschakeld. Een pittige opdracht die uitzichtloos voelde veranderde in een mooie samenwerking en een geweldig mooie hereniging met haar thuis. Door middel van een plattegrond hebben we de plek kunnen omcirkelen, waarin we ook een schuur konden omschrijven. Daar stonden twee lijkende schuren en in de eerste hebben ze haar gezond en wel gevonden. Pluisje is weer veilig en gelukkig bij haar dierbare baasjes!

error: Content is protected !!