Voorbeeld prognoses

☆ Een reading of prognose wordt gechanneld via het universum. Gidsen, hogere zelf, overleden dierbaren, dieren en meer begeleiders die onze wegwijzer zijn hier op aarde.

☆ Er wordt doorgegeven wat op op dat moment belangrijk is om te mogen ontvangen

☆ Hier onder een paar voorbeelden ♡

Prognose Yvonne 2020

Een heldere ster aan de hemel, een diepe wortel in de donkere aarde. Je reikt zo ver en bent zo dichtbij.
Jouw missie hier is het faciliteren van mensen met diepgewortelde wonden. Licht werpen op hun wortels zodat ze kunnen groeien naar het licht en hun werkelijke zijn. Hier ga je mee aan de slag maar iets weerhoud jou. Zoek niet naar iets tastbaar, juist jouw kracht is het onzichtbare zichtbaar maken.
Mensen magie laten ervaren zonder dat je precies weet hoe. Je gelooft en je vertrouwt, dit is onmisbaar in je staat van zijn. Zonder deze twee elementen wordt je beperkt in je denkgeest. Je bent oneindig en dat weet je, geloof en vertrouw zoals je al doet sinds je hier weer op aarde bent. Alles komt zoals je wilt dat het kom en nog verder dan dat. Magie.
Om gezien te worden mag je ons eerst zien, ontelbare bronnen tot jouw beschikking. Gebruik ons bewuster, je bent in het grote veld. Ook jij dient het grote veld en deelt deze kennis en vibratie met je mee. Door ons te zien weerspiegel je naar jezelf en word je zichtbaar. Zichtbaar voor jezelf en voor alles wat er is. Denk niet beperkt, je staat op de juiste plek. Met het grote veld achter je, kun je alleen maar vooruit. Laat je leiden en ben niet bang voor je eigen kunnen. Alleen jouw staat van zijn in licht en donker, raakt heling aan in mens en natuur. Zonder woorden zorg jij voor stroming en beweging in de innerlijke richting.
Jouw opdracht is te groot om dit met enkelingen te delen en hen te verlichten.
Familie is een term een gegeven, hou je hier niet vast als veilige haven. Je kunt ze altijd met je meedragen. Waar jij gaat, gaan zij. Niet altijd fysiek, diep van binnen weten ze dit al lang. Vervolg je weg, het is tijd, laat je zien, laat zien hoe je straalt en zet neer wat nog niet bestaat.
Laat het oude systeem in je los. Het systeem van hoe het moet en hoort in kleine dingen, dagelijkse zaken. Laat het waaien, dan gaat het als vanzelf.
Je gaat mensen op een nieuwe manier aanraken in hun systeem. Minder woorden mee heling. Ook bij grote groepen mensen raak je alleen aan wat nodig en laat het de weg vervolgen. Dit zijden goude, lichtgevende draadje wat je doorgeeft aan mensen met jou in verbinding gaat zorgen voor een enorme stroming opwaarts voor de hele mensheid. Mensen gaan zich afvragen waar dit vandaan komt, een golf van licht zonder gezicht. Je wordt vanzelf zichtbaarder en je hebt geen pen en papier meer nodig.
Schrijven is aanraken, wat jij leeft is niet in woorden te vatten. Ook daar ga je aan voorbij. Minder werk en meer licht. Een blik, een aanraking, een contact in verbinding met jou zal mensen doen leven.
Jij dus ook, en dat is waar het om gaat. Het licht laten schijnen in jezelf, thuiskomen in jezelf op aarde. Hou dit gevoel vast en deel.
Je bent zover!


Prognose ……

Het is zo …… dat jij een enorm vuur hebt om je heen. Defensief hoog en het weerkaatst tegen jezelf. Wil je voor je eigen licht deze vlammen minderen aan de buitenkant zodat alleen jouw innerlijke vuur brandt. Licht is anders dan vuur. Licht komt voort uit je hart, de poort naar je ziel en wie je in essentie bent. Puur licht en liefde. Vuur brandt en houd op afstand. Het kan je brengen waar je naar toe wilt door alles op zijn pad te verbranden. Het is de bedoeling voor 2020 dat jij vuur gaat vervangen door licht. Zodat je verlichting brengt om je heen zonder destructieve gevolgen. Je schaadt jezelf anders net zo intern als extern. Van vuur naar innerlijk licht.
Dit zal jou een verheldering geven zoals je nog nooit gevoeld hebt! Je bent anders gewend en dit gaat heel warm, klein en eigen worden. Vanuit deze verheldering gaat duidelijker worden wat het leven jou brengt en waarvoor je hier bent, voor jouwzelf. Elke uitreiking is een afwijzing van jezelf. Zolang je anderen helpt vanuit het vuur en een eigen leegte vullen, zul je je branden en niet werkelijk vrij zijn.
Door licht te leven ga je die laatste frustraties los kunnen laten. Dit zal altijd een rode draad blijven zodra je vergeet dat je vanuit licht hier mag zijn.
Vuur is toekomst of verleden, licht is nu.
Ook is het zo dat jij een bepaalde gave hebt waarmee je flinsteringen kunt zien in de toekomst. Mogelijkheden en lijntjes. Belangrijk is hier zorgvuldig mee om te gaan en het niet te maken zoals het eruit ziet. Er zijn mogelijkheden, lijnen en keuzes. Als een weerspiegeling op het water kun je voor jezelf gaan voelen en kijken zodat je kunt verdiepen in jezelf. Ga als je dit leest ook niet direct extern denken of werken. Alles voor de komende tijd is intern! Extern wakkert vuur aan en er is licht nodig in het ‘nu’. Dit is de enige manier voor jou om te bepalen wat goed voor je is. Niet vanuit je mind maar alleen vanuit je hart en ziel. De feniks is herrezen en mag zo zacht als water worden. Houd je niet bezig met wie dan ook, alleen met jezelf, zodat je de worsteling en de destructie in en met jezelf los kunt gaan laten!

In liefde


Prognose ………

Een zuiver hart en open mind. Wat staat jou in de weg je grootsheid te aanvaarden en te accepteren? Jouw pad rechtdoor te bewandelen zonder al die energieverspillende afleidingen. Zeeën van ideeën en je hoeft alleen maar onder water te duiken om alles clear te zien. Rust en overzicht zal dat je brengen. Ergens een verlangen maar ook de uitdaging heb je nodig in je leven. Een aards beleving scala aan uitdagingen zorgen ervoor dat jouw energie opbrand omdat dit een te lage trilling is voor jouw zijn en ziel. Het is de bedoeling om hier met beiden voeten op de grond maar met je kruin open, in te gaan staan. Zoek en vecht niet voor het tastbare houvast hier op aarde in de opdrachten die je aan het uitvoeren bent momenteel. Het is belangrijk voor jouw energiemanagement dat jij een balans gaat vinden en voelen om hier aardse zaken te doen in combinatie met verbinding met jezelf en jouw hogere zelf. Elke uitreiking naar buiten toe is een afwijzing naar binnen. Je mag er zijn, helemaal. Je mag jezelf zien zoals je bent. Als je onderzoekt, wat zoek je dan? Wat wil je vinden?

Kijk en zoek niet met je ogen, zij zien wat hier en nu is maar niet wat van binnen speelt. Wat is er nodig voor jou om te gaan vertrouwen op jouw innerlijke licht zonder gefrustreerd te raken? Het kleine meisje in jou is boos omdat zij de taak hier op aarde moeilijk vindt en soms erg verlangd naar huis. Neem haar met je mee en laat haar zien en voelen dat het oke is om hier te zijn. Deze ervaring is wel tastbaar en dat is belangrijk om te beseffen. Geliefden, natuur en dieren kun je vasthouden en knuffelen. Als onze werkelijkheid alleen energie wordt, valt deze tastbaarheid weg. Dan zijn we volmaakt en voldaan maar dat zijn wij hier nu ook. Iets krapper is het in de stof maar tastbaar. Voeten op de grond in het gras samen met jouw kleine meisje en 100% in verbinding met hart en ziel.

De reden dat jij een blur ervaart is omdat een innerlijk gevecht plaatsvind. Begin eens met gewoon te zijn, echt te zijn. Het is tijd om diepere lagen van jezelf te gaan ontdekken en onderzoeken. Aardse onderzoeken mogen vervallen en intern onderzoek mag plaatsvinden. Ben nieuwsgierig, een intern onderzoek van hart en ziel is wat jou gaat brengen wat je wilt vinden. Rust en voldaanheid, niet meer te hoeven en te moeten. Gewoon zijn met wat is in rust. 

Alles willen weten op mentaal vlak gaat je geen duidelijkheid of overzicht geven. Dit kan alleen als je bereid bent diep te gaan voelen en weten op spiritueel niveau. Zo kan het dunne gefrustreerde randje oplossen en plaatsmaken voor helderheid en een heldere blik. Nooit meer hoeven afvragen waarom, maar het gewoon voelen, zien en weten zoals het is voor jou. Dat is de oplossing en verademing waar je aan toe bent! Twijfel niet maar ben!

Liefs ♥


…… & ……

Gelijkwaardigheid, waar hebben jullie dat gelaten? Enigszins bekeken vanuit een enkel perspectief en anderzijds in meningen van een ander of hoe zou het horen?
Dat zeggende willen wij meegeven dat samen zijn ook kan als je niet altijd samen bent. Ga uit de laag waarin alles om je oren vliegt en ga kijken wat je wil. Je bent volwassen nu als mens, je hebt een mensen man. Met wie leef je samen? Met wie wil je samenleven? Hoe wil je samenleven?
Inzicht kan niet komen door een laag van frustratie en wijzende vingers. Ga eerst eens kijken wat je voelt, waarom je dat voelt en hoe je dat kunt transformeren. Wijzen naar een ander kan makkelijk zijn omdat dit buiten jouw veld ligt maar werkelijk makkelijker word het er niet om omdat je constant in een innerlijk conflict komt met jezelf. Ben dus heel eerlijk naar jezelf en handel daar naar!
Wil je straks als het je tijd is over gaan met het gegeven dat je alles maar half half hebt gedaan? …… doet niet aan half half, maar met deze (roze) bril gebeurt dat wel degelijk. Je kunt focussen om iets externs waar je goed in bent maar hoe kan dat bloeien als jouw wortels geen aandacht en helder water krijgen?
Wat wil je nou echt, en doe dat dan eens echt! Zeg het echt, maar wel eerlijk!
In liefde


Prognose ……

Het is zo …… dat jij in cirkels blijft draaien waardoor je steeds op dezelfde punten uitkomt. Zodra je dit gaat veranderen in een spiraal en beseft dat groei altijd onder ons is, kun je de cirkel doorbreken.
Deze looping brengt onnodig veel pijn en frustratie. Hetgeen waar je bang voor bent is tegelijkertijd hetgeen wat je zo krampachtig vasthoud, jezelf en je identificatie. Jij bent je lichaam niet, je bent je gedachtes niet en je bent je emoties niet. Die neem je alleen waar.
Ondanks de bewuste paden in jouw hoofd zijn deze nog niet geintegreerd met jouw fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Alleen mentaal gezien. Dit gaat in de loop van 2020 duidelijker worden.
Zodra jij in jezelf nu echt de stap wil zetten naar jezelf toe, kan de cirkel een spiraal worden en kun je je eigen leven weer gaan leiden.
De komende tijd ga je beseffen dat jij niet je denken bent. Dat jouw hoofd niet de baas is over jouw lichaam en geest. Het enige middel wat jou vooruit kan gaan brengen is je hart. Al het anderen gaat tegenstaan. Zodra je iets vanuit de mind of vanuit het ik/ego probeert, weerkaatst de reflectie direct terug naar jou.
De modder waar je nu in zit is nodig om goed te kunnen wortelen. Sta dus ook eens even stil zodat je kunt wortelen. Blijf niet wroeten om maar enige duidelijkheid te krijgen, want dat ga je niet vinden op de plekken waar je nu zoekt.
Modder maar wat aan en sta even stil, in het hier en nu. Niet in het verleden en niet in de toekomst, het enige wat bestaat is nu.
In het donker staan is nodig om naar het licht te groeien. Omarm de donkere stukken in jou zodat deze mee kunnen naar het licht. Angst is de tegenpool van liefde. Zodra je angstig bent is er geen liefde en waar liefde is, is geen ruimte voor angst.
Je bent een volmaakt wezen van energie, net zoals iedereen. Alles is energie en eenheid. Je vindt jezelf niet volmaakt omdat je de identificatie met je lichaam maakt. Dit is jouw vervoersmiddel hier op aarde om als spiritueel wezen een aardse ervaring te ervaren. Voelen, ruiken, proeven, zien, horen, en vooral leren en groeien. Je bent hier om alle lagen van identificatie en overtuigingen los te laten. Zodat de werkelijke ……, jouw innerlijke licht kan schijnen en vanuit dat licht duidelijk wordt wat jouw passie is en waarvoor je hier bent. Jij bent …… niet jij bent energie in een voertuig.
Hier mag je goed zorg voor dragen, zodat het vervoer in je leven prettig verloopt. Je bent het niet!
Probeer niet met je hoofd te bevatten wat alleen je hart en ziel kunnen weten en voelen. Je hart is de poort naar je ziel en alleen via deze weg zul je de eenzaamheid tot innerlijk geluk kunnen transformeren. Nooit via je denken, je hoofd of alle externe dingen die je kunt verzinnen.
Als je durft ben je vrij, je bent niet alleen en het leven op aarde is maar een sprookje. Neem het niet te serieus.

In liefde!


Prognose …….

Helderheid is wat jij kunt brengen. Een zacht gebaar waarin duidelijk wordt wat te doen. Een open heldere blik vanuit rust is een gegeven die jou heel ver kan brengen. Brengen, diep naar jezelf, naar je kern en diep extern buiten jezelf waarin je mens en dier meeneemt. Hierin is een zekere balans al aanwezig, het enige wat je hoeft te doen is het durven te zien en voelen. Door jezelf herkenbaar te maken voor jezelf verandert jouw energie. Vol potentieel betekent niet een mensen massa voor je deur vol verwachtingen. Het houdt in dat je content raakt met jezelf en jouw eigen kunnen. Vanuit dit perspectief kun je zelf keuze’s gaan maken in wat je wilt brengen aan de buitenwereld. Maak het niet te klein en te veilig, blijf jezelf op zijn tijd uitdagen. Dit houdt je schept en in verbinding.
Het gevoel er te zijn maakt dat het soms moeilijk is om door te gaan. Wat kom je hier doen, wat doe ik hier nog? Je voelt jouw kracht en tegelijkertijd jouw kwetsbaarheid. Er is niemand waaraan je jezelf hoeft te bewijzen. Het enige wat bewijst is, jij die hier in de stof voelt en ervaart dat je verbonden kunt zijn met aarde en hemel, het universum en alles wat er is.
Wat wil je nog meer horen? Je bent het diepste wezen van jezelf, alles en niets. Welke toevoeging wil je lezen? Ga je leven leven vanuit een diepe kern van volmaaktheid en rust.
Dank je wel!

In liefde


Prognose ……

Het is zo …… dat jij steeds meer aan het vinden bent in wat je zoekt. Grenzen van buiten naar binnen leggen, om zo tot een standvastige basis te komen in jezelf. Dit valt niet altijd mee, maar jouw innerlijke gids wijst jou de weg. Wat maakt het zo moeilijk om te stoppen met aantrekken wat jou niet dient? Vraag jezelf eens af, wat het jou brengt.
Houvast is een gegeven wat jij onderweg jouw reis hier op aarde vergeten bent. Door uit jezelf te stappen keer op keer zodra er een uitdaging op je pad kwam, heb je geleerd te overleven buiten jezelf. Hier horen gedachten, emoties en balast van mensen om je heen bij. Doordat jij letterlijk in je energie buiten je eigen lichaam staat, sta je constant in het veld van een ander persoon. Hierdoor pik jij de emoties en gedachten op van de mensen om je heen. Deze zijn dus niet van jou. Jouw leven heb jij veelal geleefd op basis van anderen. Toch omdat je een mooie heldere kern in je hebt, ben je niet vergeten wie je bent in de zin van, dat jij een bepaalde kern van waarheid kunt voelen en ook hoopt te zien bij een ander.
Kun je je nu voorstellen dat als jij het leven van een ander leeft, dit in conflict komt met jou heldere kern? Jij hebt overtuigingen gemaakt en keuzes op energie, emoties en gedachte van je medemens. Dit is ook de reden dat jij voor de mensen om je heen onzichtbaar was en bent, en waardoor je een makkelijke prooi bent aan ‘oneerlijkheid’.
Op het moment dat jij niet in jezelf staat ben je niet veilig bij jezelf. Hierdoor ontstaat er bij jou een overlevingsmechanisme wat boos en geirriteerd wordt omdat het zijn weg niet kan vinden buiten jouw lichaam. Hierdoor trek je ook boosheid en irritatie aan. Wat je leeft en uitzend, trek je aan. Wat je aandacht geeft groeit.
Het is voor nu heel belangrijk dat je dit tot je door gaat laten dringen. Je bent de nieuwe, maar eigenlijk de echte …… aan het ontdekken. Hierbij stuit je nog op conflicten die ontstaan omdat jij een nieuwe weg aan het vinden bent in jezelf en je omgeving dit niet gewend is. Dat kan wel eens botsen omdat jij regelmatig heen en weer gaat tussen, bij jezelf in je lichaam zijn en er buiten. Dit wordt vanzelf minder, het gaat erom dat je het verschil gaat zien en voelen, wanneer jij buiten jezelf gaat en jezelf daarin laat mee trekken.
Een belangrijke basis voor de komende tijd om hier aan te werken, is het werken aan zelfvertrouwen. Jezelf vertrouwen en werken aan de veiligheid in jezelf. Alleen luisteren naar jezelf vanuit je hart en wat jouw lichaam fysiek aangeeft nodig te hebben. Hiervoor is een open en eerlijke blik nodig. Steun jezelf hier in. Het gaat om het verschil, zodat er uiteindelijke geen verschil meer hoeft te zijn en jij in alle rust op jouw manier en tempo, helemaal in de flow van het leven mee kan stromen.

Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!