Hoe kleurrijk ben jij echt?

๐‡๐จ๐ž ๐ค๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐œ๐ก๐ญ?


๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐š๐ง๐๐š๐š๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ค๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง?

Natuurlijk, wat je draagt is de buitenkant, niet jouw innerlijk. Maar laat ik je vertellen dat jouw buitenwereld wel een afspiegeling is van jouw binnenwereld. Niet dat ze รฉรฉn op รฉรฉn hetzelfde zijn hoor! Wat ik veel zie bij mijn cliรซnten is dat ze innerlijk veel kleurrijker zijn dan ze nu denken te zijn. Veel kleurrijker dan ze laten zien. Het omgekeerde zie ik ook: vrouwen die zich kleden met veel kleur, omdat ze kleurrijker van binnenuit zouden willen leven maar niet weten hoe ze daar moeten komen.

๐ˆ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง๐๐š๐š๐  ๐›๐ฅ๐š๐ฎ๐ฐ

Tijdens het schrijven van deze blog zit ik heerlijk in mijn joggingbroek en blauwe vest. Voor de mensen die mij kennen, zij weten welk blauwe vest Dat heb ik zeker in de wintertijd eigenlijk altijd aan en ik heb er zelfs 4 in verschillende blauwe kleuren. Dan vind ik het heerlijk om het comfort te voelen en blauw geeft mij een rustig en helder gevoel. Nu het weer lente wordt voel ik meer de behoefte om uit mijn winterhol te kruipen en kleurrijker te leven. Ik heb zelfs zin om te gaan shoppen! Wat bijzonder is, want ik hou niet van winkel in en uit en pashokje in en uit. Maar ook in mijn winterblauwe outfit voel ik mezelf niet vlak of saai. Als ik me afstem op mezelf, voel ik me kleurrijk in mijn blauwe vest.


๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ค๐ฅ๐ž๐ฎ๐ซ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐š๐ง ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง?

Hoe is dat voor jou? Hoe voel jij jezelf van binnen naar buiten? Ik denk dat er nog meer aan kleur en sprankeling ligt in jou. Bij mijn cliรซnten zie ik hoe ze stap voor stap ontdekken wie ze zijn. Dat ze zich verdiepen zodat ze steeds meer zichzelf worden en een kleurrijk leven kunnen leiden, op hun eigen manier.


Dus lieve jij, als jij nog niet alle kleuren van jezelf laat zien, waarom laat jij jezelf niet zien? Je hoeft daarvoor niet gelijk op een podium te gaan staan maar begin eens voor de spiegel.
Zie je er van buiten anders uit dan hoe je je werkelijk voelt, zit daar verschil in? Welke ‘kleuren’ voel jij nog in jezelf die je nog niet laat zien aan de buitenwereld?


Welke kleur zit er in jou maar laat je niet zien? Laat het me hieronder weten, ik ben heel benieuwd!

Liefs,
Yvonne van Alphen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!